HISTORY®, canalul factual numarul 1 in Romania, difuzeaza al doilea sezon al serialului-concurs “Arme nascute din foc” (“Forged in Fire”), in care cei mai buni armurieri se intrec pentru castigarea premiului de 10.000 de dolari si a titlului suprem de campion al show-ului. Acesta are premiera pe 19 octombrie si va continua sa ruleze in fiecare miercuri de la ora 22:00.

In acest show competitie, cei mai buni armurieri se intrec in construirea unor arme puternice si rezistente, de la securi vikinge la sabii de samurai si pumnale indiene. In fiecare saptamana vor fi arme noi, concurenti noi si teste inedite pentru creatiile lor. In fiecare episod, patru noi concurenti se lupta pentru a dovedi ca pot construi arme cu propriile maini, mai bine decat oricine altcineva. Acesta este serialul care transforma maiestria, farmecul si emotia construirii armelor intr-o lupta contra cronometru a inteligentei, inventivitatii si ingeniozitatii. Participantii au de trecut o serie de provocari eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispozitie de organizatori. Fiecare provocare consta in crearea unei componente din arma finala. Evaluata de un juriu de experti renumiti in arme, cursa pentru a crea arma castigatoare a fiecarui episod este o calatorie prin istoria armelor sub constrangeri de timp imposibile si cu un final exploziv.

Potrivit unui comunicat remis 9am, fiecare episod va incepe cu cei patru concurenti construind arme in probe eliminatorii cu o durata de 3-4 ore. Cu ajutorul aparatelor moderne de prelucrare a metalelor si avand o sarcina precisa, concurentii trebuie sa creeze din diverse materii prime lame care sa reziste testelor dificile ale juratilor. Doar doi concurenti vor merge in runda finala, unde vor concura pentru a crea o arma legendara si pentru a castiga titlul suprem de campion “Forged in Fire”.

In primul episod al celui de-al doilea sezon, concurentii vor incepe prin a transforma arme gresite din sezonul precedent in arme functionale, letale. Dupa aceasta prima etapa, raman in joc doi concurenti care vor avea cinci zile pentru a construi de mana o sabie Cutlass.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.