Celebra protagonista a seriei "Divergent", Shailene Woodley a fost arestata in Dakota de Nord in timp ce participa la un protest ecologic, alaturi de alte 200 de persoane, informeaza The Telegraph.

Actrita in varsta de 24 de ani, care protesta impotriva proiectului unui conducte, ce ar trebui sa traverseze 4 state americane a fost luata in custodia politiei luni dupa amiaza, scrie b1.ro.

Proiectul cunoscut sub denumirea de The Dakota Access, a starnit mai multe proteste, sustinandu-se ca aceasta va intina teren sacru si va deteriora mediul inconjurator, noteaza bzi.ro.

Shailene a transmis protestul in direct, de pe pagina personala de Facebook. Aceasta a fost urmarita de 2,4 miliaone de persoane.

"M-au prins de geaca si mi-au spus ca nu am voie sa inaintez... aveau arme gigantice, bastoane de cauciuc si bratari autoblocante din plastic si mi-au spus ca nu ma lasa sa plec.", a povestit Shailene, subliniind ca doar ea a fost arestata.

"Au facut acest lucru pentru eu sunt cunoscuta, pentru ca protestul era urmarit de 40.000 de persoane", a adaugat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.