Cantaretul Gabriel Cotabita s-a insurat, in weekend, cu iubita lui, Alina. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Mihai Voda din Capitala, iar nasii celor doi au fost cantareata Delia Matache si sotul ei, Razvan.

Cantaretul Gabriel Cotabita (60 de ani) s-a insurat, in weekend, cu iubita lui, Alina Gabriela (30 de ani), de profesie jurist. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Mihai Voda din Capitala, iar nasii celor doi au fost cantareata Delia Matache si sotul ei, Razvan.

Cantaretul Gabriel Cotabita a mai fost insurat, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy (58 ani), profesoară de limba italiană, cu care are cele trei fete. Cei doi au divorţat în anul 1997, scrie click.ro.

Gabriel Cotabita a fost la un pas de moarte in luna mai a anului trecut, cand a facut un ccident cardio-vascular la sala de sport. Artistul a stat 69 de zile in coma si si-a revenit complet, spre surprinderea si bucuria tuturor. Aceasta incercare a vietii l-a facut pe cantaret sa aiba o alta viziune despre casatorie, el fiind, din anul 1997, burlac convins. Dupa ce a iesit din coma, el si-a cerut actuala sotie in casatorie si s-a insurat, din nou, dupa aproape 20 de ani de la divort.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.