Actorul american Jon Voight, care a anuntat in primavara acestui an ca il sprijina pe Donald Trump, i-a luat apararea politicianului, sambata, si l-a criticat pe Robert De Niro, care a declarat intr-o inregistrare video ca i-ar placea sa ii traga candiatului republican la alegerile prezidentiale din luna noiembrie ”un pumn in fata”, informeaza site-ul revistei Variety.

Jon Voight, tatal actritei Angelina Jolie, a publicat pe Twitter un mesaj in care a afirmat ca declaratiile vulgare facute de Trump intr-o discutie din 2005 cu Billy Bush, prezentatorul emisiunii ”Access Hollywood” reprezinta ”un fapt comun in randul barbatilor tineri”.

”Nu cunosc prea multi barbati care sa nu se fi exprimat in termeni sexuali asemanatori atunci cand vorbeau despre femei, mai ales atunci cand se aflau in anii lor de tinerete”, a scris Jon Voight.

”Cuvintele lui Donald Trump nu au fost la fel de daunatoare ca declaratia urata a lui Robert De Niro. Cuvintele lui Trump nu au ranit pe nimeni. Va puteti imagina ce s-ar fi intamplat daca vreun republican ar fi rostit cuvinte precum cele folosite de Robert De Niro impotriva lui Barack Obama sau Hillary Clinton? S-ar fi declansat un adevarat iad. Ii indemn pe toti sustinatorii lui Trump sa isi exprime nemultumirea si furia fata de De Niro si fata de toti dezertorii republicani care il critica pe Trump. Haideti sa ii aratam lui Donald Trump ca il sustinem fara rezerve si fie ca Dumnezeu sa ne dea putere pentru a continua sa facem acest lucru”, a adaugat Jon Voight.

Donald Trump are in prezent varsta de 70 de ani, iar declaratiile sale de pe platoul in care era inregistrata emisiunea ”Access Hollywood” au fost facute la varsta de 59 de ani.

Robert De Niro a aparut intr-o inregistrare video, data publicitatii vineri, in care starul de cinema l-a criticat virulent pe Donald Trump. Clipul a fost inregistrat in cadrul unui proiect care ii indeamna pe americani sa voteze si a fost realizat inainte de publicarea inregistrarii cu declaratiile vulgare facute de Trump in 2005.

Jon Voight a mai spus ca se simte ”extrem de rusinat” de declaratia ”colegului actor Bobby De Niro impotriva lui Trump”. ”Ce cuvinte urate a folosit el impotria unui candidat la prezidentiale, a unui om care a muncit din greu, mai mult decat oricine altcineva in ultimul an si jumatate pentru a transmite un mesaj pozitiv poporului american”, a mai spus Voight.

Jon Voight nu a participat la Conventia Nationala a Partidului Republican din luna iulie, din cauza agendei sale de lucru incarcate, insa a acceptat sa fie naratorul unui videoclip biografic dedicat lui Trump, ce a fost proiectat in cadrul acelei conventii, scrie News.ro.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Un alt sustinator de la Hollywood al lui Donald Trump, actorul Scott Baio, care a vorbit pe scena la conventia din iulie, i-a luat apararea politicianului republican intr-un mesaj pe Twitter: ”Consider ca orice liberal ar trebui sa o lase mai moale cu criticile la adresa lui Donald Trump. In urma cu 11 ani, el era democrat”. Apoi, Scott Baio a publicat un alt mesaj, in care l-a criticat pe fostul presedinte american Bill Clinton pentru aventurile sale sexuale.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California din partea Partidului Republican, a anuntat, sambata seara, pe contul lui de pe reteaua de socializare Instagram, ca nu va vota pentru reprezentantul acestei formatiuni politice la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Celebrul actor se inscrie astfel intr-o lista tot mai lunga de republicani proeminenti care au denuntat atitutinea lui Donald Trump dupa ce politicianul a fost surprins in timp ce facea o serie de declaratii vulgare la adresa femeilor, intr-o inregistrare video din 2005, ce a fost publicata vineri.

Citeste si:
Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot călători în afara țării fără...
Minorii cu vârsta de peste 16...

Refuzul lui Schwarzenegger de a-l sustine pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din noiembrie a venit la doar o zi dupa ce cotidianul Washington Post a publicat pe site-ul sau o inregistrare video realizata pe platoul in care era filmata emisiunea ”Access Hollywood”, in care Donald Trump, care tocmai se casatorise cu Melania Trump, a facut o serie de declaratii vulgare la adresa femeilor, intr-o discutie cu prezentatorul acelei emisiuni, Billy Bush.

In acea discutie, Donald Trump ii dezvaluia lui BiBil Bush, folosind expresii vulgare, ca a incercat sa o seduca pe actuala prezentatoare a emisiunii, Nancy O'Dell.

Apoi, magnatul american a inceput sa se laude cu realizarile sale si a spus ca statutul sau de vedeta ii permite sa faca ”absolut orice” femeilor cu care se intalneste.

Citeste si:
Robert de Niro va juca într-un film despre Formula 1, distribuit de...
Robert de Niro va juca un rol...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.