Actorul Brad Pitt nu va fi anchetat de FBI pentru abuzuri contra minorilor, au afirmat surse din cadrul politiei americane, potrivit carora presupusul comportament violent pe care starul hollywoodian l-ar fi avut la bordul unui avion fata de unul dintre fiii lui reprezinta o acuzatie ”lipsita de substanta” si nu necesita demararea unei anchete, informeaza contactmusic.com.

FBI a decis sa nu ancheteze acuzatia de abuz contra minorilor formulata impotriva actorului Brad Pitt si a precizat ca o ancheta in acest caz nu a fost niciodata demarata, deoarece acuzatia nu are suficienta baza reala pentru lansarea unei investigatii, afirma presa americana.

Surse din Politia americana au dezvaluit pentru TMZ ca ”acest caz nu ar fi trebuit niciodata sa fie supus atentiei agentiei (FBI, n.r.)”, in ciuda aparitiei in presa a unor acuzatii contra actorului Brad Pitt, care l-ar fi abuzat fizic si verbal pe cel mai mare dintre fiii lui, luna trecuta, in timp ce familia Jolie-Pitt se afla la bordul unui avion privat.

Starul hollywoodian, in varsta de 52 de ani, care se afla in proces de divort cu Angelina Jolie, dupa ce actrita americana a depus actele oficiale de divort in urma cu doua saptamani, a fost acuzat ca ”a strigat” si ”a vorbit cu furie” in timp ce se adresa celor sase copii ai sai la bordul unui avion care opera o cursa intre Franta si Statele Unite.

Departamentul pentru Protectia Copiilor si a Familiei din Los Angeles a inceput o ancheta, investigand acuzatia ca Brad Pitt l-ar fi lovit pe fiul lui Maddox, in varsta de 15 ani, in timpul unui acces de furie. Reprezentantii acestei autoritati au transmis raportul final al anchetei catre Politia din Los Angeles, care, l-a randul ei, l-a predat reprezentantilor FBI, autoritatea care are jurisdictie in astfel de cazuri.

Desi FBI se afla, in mod oficial, in etapa de strangere a datelor si a informatiilor despre acest caz, mai multe surse au dezvaluit pentru TMZ ca ”reprezentantii FBI nu considera ca aceasta actiune ar fi o ancheta”. Acelasi site a precizat: ”In culise, ni s-a spus ca acez caz nu va ajunge nicaieri”.

Tabloidul RadarOnline a anuntat ca actrita Gwyneth Paltrow, una dintre fostele iubite ale actorului Brad Pitt, incearca in aceasta perioada sa actioneze ca un mediator intre Brad Pitt si Angelina Jolie, pentru a-i ajuta sa ajunga la o despartire amiabila, folosindu-se de experienta pe care ea insasi a acumulat-o in urma divortului de Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Vineri, presa americana a anuntat ca Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima data dupa ce sotia lui, actrita Angelina Jolie, a depus actele de divort in luna septembrie. Starul hollywoodian nu ii mai vazuse pe cei sase copii ai lui de cand Angelina Jolie a depus la tribunal actele de divort, pe 19 septembrie. In urma cu cateva zile, actorul a primit permisiunea de a-si vizita copiii si a spus ca a apreciat foarte mult acea intalnire.

Angelina Jolie a primit custodia temporara a copiilor. Atat ea, cat si Brad Pitt au fost somati sa apeleze la serviciile unui cabinet de consiliere psihologica.

Brad Pitt s-a declarat dispus sa faca un test antidrog si anticool, in cadrul unei intelegeri pentru a putea sa-si revada copiii.

Potrivit aceleiasi surse, actorul - ale carui vizite trebuie sa se desfasoare in prezenta unui supraveghetor - este hotarat sa faca ”tot ceea ce trebuie” pentru a ramane in contact cu cei sase copii, scrie News.ro.
Citeste si:
Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot călători în afara țării fără...
Minorii cu vârsta de peste 16...

Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare. In schimb, Brad Pitt doreste custodie comuna.

Actuala intelegere dintre parti va ramane valabila pana pe 20 octombrie.

Cei doi actori americani, alintati de presa internationala cu apelativul ”Brangelina”, au alcatuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorita frumusetii lor fizice, filmelor de succes in care au jucat si activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005.

Citeste si:
Reacția Chinei în fața acuzațiilor FBI privind originea COVID-19....
Reacția Chinei în fața...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.