Rockerul Iggy Pop a dezvaluit intr-un interviu recent motivul pentru care nu poarta niciodata camasi sau tricouri in timpul concertelor sale, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Solistul trupei The Stooges este celebru pentru ca si-a pastrat de-a lungul deceniilor obiceiul de a aparea pe scena cu torsul gol.

Rockerul a fost intrebat in legatura cu motivul din spatele acestei alegeri vestimentare in cadrul unui interviu poe care l-a acordat recent la Red Bull Academy din orasul canadian Montréal.

”Atunci cand am renuntat la liceu pentru a infiinta o trupa proprie, mi-am pastrat permisul de acces in biblioteca liceului. Am avut intotdeauna o mentalitate de elev, asadar continuam sa ma duc la biblioteca si imprumutam carti. Carti culturale, despre cultura si religie, iar eu ma gandeam cum puteam sa aplic in cantecele mele ceea ce descopeream in acele carti. La un moment dat, am observat ca vedeam tot timpul fotografii cu faraoni. Faraonii nu purtau niciodata camasi. Geronimo nu a purtat niciodata o camasa. Ei bine, acesta este raspunsul pentru intrebarea voastra. Daca fostii monarhi din Egiptul Antic si luptatorii amerindieni Apache nu purtau, atunci am decis ca nici Iggy nu va purta camasi”, a explicat rockerul.

”Pare logic, cumva, nu-i asa? Adevarul e ca nici eu nu cunosc motivul real. Ma simt pierdut intr-o camasa. Pur si simplu pierdut”, a adaugat Iggy Pop.

In acelasi interviu de 90 de minute, Iggy Pop a abordat mai multe subiecte si a vorbit inclusiv despre muzica avangardista de la inceputul carierei sale, despre perioada in care a inregistrat albume cu trupa The Stooges si despre albumele solo ale sale.

Rockerul american, in varsta de 69 de ani, reprezinta un nume sonor in industria muzicala inca de la sfarsitul anilor 1960 si a tinut adeseori prima pagina a ziarelor de-a lungul anilor datorita concertelor sale spectaculoase, stilului de viata petrecaret si consumului de droguri.

Cel mai recent album lansat de starul punk rock s-a intitulat ”Post Pop Depression” si a ajuns pe piata in luna martie.

Iggy Pop va implini varsta de 70 de ani pe 21 aprilie 2017, scrie News.ro.

Iggy Pop, nascut James Newell Osterberg, pe 21 aprilie 1947, in Muskegon (Michigan), este compozitor, interpret si actor. Muzica sa combina influente punk, garage rock, hard rock, new wave, jazz, art rock si blues, iar printre piesele pentru care este recunoscut, se numara "Lust for Life", "The Passenger", "Real Wild Child", "Candy", "China Girl", "Nightclubbing", "Search and Destroy" si "I Wanna Be Your Dog".

Citeste si:
Cum alegi cămăși bărbați perfecte în funcție de nevoile tale
Cum alegi cămăși bărbați...

Supranumit ”Nasul muzicii punk”, Iggy Pop a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame, in 2010. Discografia sa cuprinde 20 de albume solo si cinci materiale discografice cu trupa The Stooges. A colaborat cu muzicieni precum Slash, David Bowie, Blondie, Tom Waits si Henry Rolling.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.