Actorul american Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima data dupa ce sotia lui, actrita Angelina Jolie, a depus actele de divort in luna septembrie, informeaza contactmusic.com.

Starul hollywoodian nu ii mai vazuse pe cei sase copii ai lui de cand Angelina Jolie a depus la tribunal actele de divort, pe 19 septembrie. In urma cu cateva zile, actorul a primit permisiunea de a-si vizita copiii si a spus ca a apreciat foarte mult acea intalnire.

”Brad a petrecut ceva timp alaturi de copiii lui si s-a simtit minunat cu ei”, a dezvaluit o sursa din anturajul actorului.

Angelina Jolie a primit custodia temporara a copiilor. Atat ea, cat si Brad Pitt au fost somati sa apeleze la serviciile unui cabinet de consiliere psihologica. Brad Pitt, in varsta de 52 de ani, despre care presa americana a scris ca ar fi avut o disputa cu fiul cel mare al cuplului, Maddox, in timp ce intreaga familie se afla la bordul unui avion privat, determinand-o pe Angelina Jolie sa ceara divortul, s-a declarat dispus sa faca un test antidrog si anticool, in cadrul unei intelegeri pentru a putea sa-si revada copiii.

Potrivit aceleiasi surse, actorul - ale carui vizite trebuie sa se desfasoare in prezenta unui supraveghetor - este hotarat sa faca ”tot ceea ce trebuie” pentru a ramane in contact cu cei sase copii.

”Brad iti iubeste copiii mai mult decat orice altceva pe lume si, pentru el, copiii conteaza mai mult decat oricine altcineva. El va face orice ii va sta in putere pentru a fi alaturi de ei, acum si intotdeauna”
, a dezvaluit acea sursa pentru revista People.

Recent, presa americana a afirmat ca Brad Pitt nu doreste ”sa joace murdar” in lupta pentru obtinerea custodiei copiilor, in ciuda faptului ca detine ”foarte multe lucruri” pe care ar putea sa le foloseasca in instanta impotriva sotiei sale.

”Exista atat de multe lucruri pe care el le cunoaste despre Angelina, insa el nu vrea sa le foloseasca. Le-a spus avocatilor lui ca nu vrea sa joace murdar. Brad vrea doar sa rezolve situatia si sa ajunga intr-un punct in care sa existe o anumita siguranta pentru viitor. Copiii reprezinta singurul lucru care conteaza acum pentru el”, a dezvaluit o sursa din anturajul starului.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare. In schimb, Brad Pitt doreste custodie comuna, scrie News.ro.

Actuala intelegere dintre parti va ramane valabila pana pe 20 octombrie.

Cei doi actori americani, alintati de presa internationala cu apelativul ”Brangelina”, au alcatuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorita frumusetii lor fizice, filmelor de succes in care au jucat si activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.