Filmul ultimului concert al legendarei trupe de hard-rock Motley Crue va fi difuzat in exclusivitate la Cine Globe Titan.

Pe data de 13 octombrie 2016, de la ora 20:30, toti fanii din Romania ai trupei vor avea unica ocazie de a vedea concertul intr-o ecranizare memorabila si exceptionala, la pretul special de doar 30 de lei. Biletele pot fi achizitionate de pe www.cineglobe.ro.

Dupa 35 de ani de activitate, Motley Crue - formata din Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx si Tommy Lee - au anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca urmeaza sa sustina ultimele concerte din cariera trupei. Cu vanzari de peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si 3 nominalizari la Premiile Grammy, Motley Crue si-a incheiat activitatea cu un ultim concert ce a avut loc chiar in noaptea trecerii dintre ani.

Asadar, data de 31 decembrie 2015 a reprezentat un moment important pentru fanii Motley Crue. Concertul istoric a avut loc in Los Angeles – orasul in care trupa s-a format si a sustinut si primul show. Pentru fanii care nu au avut sansa de a participa la eveniment, trupa a pregatit un film al grandiosului concert, care va rula in cadrul unui eveniment global, pe 13 octombrie 2016. In Romania, show-ul va putea fi urmarit doar la Cine Globe Titan.

Potrivit unui comunicat remis 9am, spectatorii vor putea asculta piese precum „Kickstart My Heart”, „Girls, Girls, Girls”, „Home Sweet Home” si „Dr. Feelgood” interpretate live, vor putea urmari un discurs emotionant al solistului Vince Neil si vor urmari in premiera imagini nemaivazute pana acum.

Concertul va putea fi vizionat doar in data de 13 octombrie la Cine Globe Titan, de la ora 20:30. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe pagina de Facebook Cine Globe România, iar biletele pot fi achizitionate online de pe www.cineglobe.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.