Cantaretul se afla acum in spital cu numeroase fracturi si a fost nevoit sa amane un concert.

Adrian Naidin a fost victima unei greseli a Politiei Romane. Acestia au gresit adresa si i-au spart casa artistului, iar, conform marturisirii sale de pe Facebook, se afla acum in spital cu mai multe fracturi deoarece s-a speriat si a sarit de la balconul apartamentului sau.

"Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine.

Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj . Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele.

Stiu ca spectacolul din data de 10 este aproape vandut , urma sa aflati de planuri viitoare, concertele pe care le pregateam, de CD-urile pe care intentionez sa le lansez si multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunostinta dumneavoastra. Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curand cu stiri despre starea mea de sanatate.", scrie acesta pe Facebook.

Reactiile internautilor nu au fost printre cele mai placute, unii dintre ei recomandandu-i sa dea in judecata Politia Romana pentru a-si recupera daunele suferite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.