Ieri seara, planurile tuturor concurentilor au fost date complet peste cap!

Orice aliante, fie ele puternice sau nu, strategii de joc sau planuri pentru etapele urmatoare din Supravietuitorul ar fi avut cei 13 concurenti ramasi in Hangin si Tubig, toate au disparut intr-o clipa, imediat dupa ce Dragos Bucurenci a anuntat ca triburile vor fi amestecate!

Editia Supravietuitorul de ieri seara a obtinut o medie de 9.3 puncte de audienta si 22.7% cota de piata la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Ina, primire rece pe Insula exilului

Dupa ce colegii din Hangin au eliminat-o la Consiliul tribal, Ina a ajuns pe Insula exilului, Acolo, Liviu a intampinat-o cu “o pozitie de big boss pe plaja, cu mainile in sold, picioarele indepartate, asa de ofensiva, gata de atac.”, spune Ina.

Liviu si Lucian au incercat sa ascunda maceta de Ina, i-au dat inca din primele minute sa manance castravetele acru care le-a facut lor rau la stomac, insa Ina a simtit aceasta atitudine a baietilor si a ales sa se comporte precaut, pentru a nu-i supara mai tare. “Ina tace si te face, nu o vad o persoana pentru tribul asta”, spune Lucian despre ea. Strategia de pe Insula exilului, stabilita de Lucian si Liviu, este ultimul venit, primul plecat.

Hangin vs. Tubig capata un nou inteles

Cand cele doua triburi au primit un mesaj care le spunea ca intr-o clipa se poate schimba totul, niciunul dintre concurenti nu s-a gandit ca lumea din Filipine le va fi data peste cap.

Dupa ce reusisera, timp de 10 zile, sa isi dezvolte aliante, strategii si sa capete incredere in colegii de trib, cele doua triburi s-au amestecat inainte de proba de recompensa! Fiecare concurent a primit cate un ou, iar la semnalul lui Dragos concurentii le-au spart. Surpriza a fost uriasa pentru ei, au fost improscati cu vopsea rosie sau albastra!

Triburile s-au amestecat, iar acum din tribul Tubig fac parte Raisa, Mircea A., Robert, Maria, Alin si Alexandra si tribul Hangin este format din Andrei, Mircea S., Otniela, Adina, Diana, Andreea si Iulian. Tot ce se afla pe insula tribului Tubig apartine de acum noului trib si tot ce se afla pe insula tribului Hangin ramane noului trib astfel format. Schimbarea a fost de bun augur pentru ambele triburi, care au dat semne ca se afla in locul potrivit. De acum, depinde de fiecare dintre ei sa ramana unicul supravietuitor.

Tubig pierde pentru prima data proba de recompensa

Proba de recompensa i-a pus pe concurenti in fata unui test greu de trecut. Ambele echipe au stat aliniate pe doua barne foarte inguste, deasupra apei. Fiecare dintre ei a trecut, pe rand, pe langa ceilalti membri ai tribului, pana in partea opusa a barnei. Cine a cazut, a trebuit sa o ia de la inceput. Cine a atins doi oameni, in acelasi timp, a trebuit sa sara in apa si sa o ia de la capat. Urmatorul concurent putea pleca doar dupa ce un membru al tribului sau a ajuns pe platforma. Tribul ai carui membri au ajuns primii pe platforma de final a castigat recompensa. Concurentii au luptat pentru mancare, dar si pentru un mesaj surpriza, pe care l-au putut deschide doar in momentul in care au ajuns pe insula. Deoarece Hangin avea sapte membri, a fost nevoit sa renunte la unul dintre ei si decizia a fost sa o menajeze pe Diana. Pentru Hangin, Otniela a inceput proba, iar pentru Tubig, Maria. Fetele si-au facut strategii, au luptat si, chiar daca au cazut in apa de cateva ori, au luat-o de la capat si au ajuns la final.
Citeste si:
Culiță Sterp, recompensă de mii de euro celor care îi dau detalii...
Culiță Sterp, recompensă de...

Daca lucrurile pareau ca incep mai bine pentru Tubig, Hangin s-a mobilizat, coechipierii au fost uniti si au reusit sa invinga, fiind aplaudati de adversarii lor. Hangin a desemnat un nou lider, Mircea S., care sa aleaga recompensa pentru tribul lui: mancare sau un mesaj aflat intr-o sticla. A avut la dispozitie un minut pentru a decide, insa a ales mancarea. Tubig l-a desemnat pe Robert sa mearga sa ia premiul de consolare, mesajul care a putut fi citit pe insula.

Mesajul din sticla a adus o vizita surpriza pe insula tribului Tubig

Cele doua triburi au ajuns pe noile lor insule, iar concurentii au fost incantati de schimbare: ”Aici e paradis! Plaja e extraordinara, la noi totul era pustiu! Insula asta e plina de resurse, pe care noi nu le aveam. E o schimbare foarte buna.”, au spus concurentii din Hangin.

Tribul Tubig a ajuns si el pe noua insula: ”E cu totul altceva decat am avut dincolo!”, a spus Mircea A. Pentru prima data de cand au ajuns in Filipine, au mancat hrana gatita, datorita lui Alin, care stie sa faca focul. Membrii tribului au deschis biletelul, pe care scria: ”Felicitari! Liderul vostru a facut alegerea potrivita. Maine veti primi o vizita surpriza.”. Din acel moment, curiozitatea a fost mare, iar concurentii au asteptat plini de emotie ziua urmatoare, gandindu-se in permanenta daca va fi o surpriza placuta sau nu. Asteptarea a luat sfarsit, iar musafirul a aparut pe insula tribului Tubig! Concurentii se asteptau sa le fie aduse provizii, dar au primit o capcana pentru crabi, plasa pentru peste, momeala, banane, bambus in care pot fierbe orezul, iar la final au spus: ”Decat sa-ti dau in fiecare zi un peste, mai bine te invat sa pescuiesti!”.

Dupa nenumarate discutii in contradictoriu, Alex paraseste Insula exilului

Alex s-a oferit voluntar pentru a merge la duelul de pe Insula exilului, iar Liviu si Lucian au ales ca Ina va lupta pentru a ramane in joc. Cei patru au discutat in contradictoriu, baietii i-au explicat Inei ca este o regula nescrisa ca ultimul venit sa intre la duel. ”Ea nu si-a castigat dreptul de a fi aici. Incearca sa bage zazanie aici, sa ne dezorganizeze, pentru ca a vazut ca suntem puternici.”, a spus Liviu.
Citeste si:
Antonia, despre cele mai grele momente din cariera sa: „Alex îmi...
Antonia, despre cele mai...

Ina, Liviu, Alex si Lucian s-au indreptat catre arena duelului, iar Dragos i-a intampinat, rugandu-i sa aleaga duelistii. Alex s-a nominalizat si a facut un pas in fata, fiind convins ca daca a castigat data trecuta va fi la fel si acum, si a ales sa se bata pentru un loc pe Insula exilului cu Ina. Ina si Alex au fost nevoiti sa stea, cat de mult au putut, pe cate un stalp de lemn. A fost o proba dificila, care a necesitat concentrare, forta fizica, dar si ambitie si determinare. Ambii concurenti au dat semne de neputinta, insa dupa mai bine de 50 de minute, Alex a cedat si a cazut de pe stalp. Ina a castigat duelul, iar Liviu si Lucian au felicitat-o.

Invingatorul, pe langa faptul ca a ramas in cursa pentru titlul de unicul supravietuitor si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, a avut de ales intre foc, sub forma unui amnar, si un avantaj personal, pe care-l poate pastra si folosi cand va dori. La final, Ina a ales sa se intoarca pe Insula exilului cu avantajul personal si a renuntat la amnar: ”Cum am rezistat pana acum 10 zile fara foc, am mancat crabi, am mancat pesti, cred ca mai rezistam inca un pic fara amnar. Voi lua avantajul.”.

Citeste si:
Ritualuri si traditii bizare din intreaga lume care te vor lasa...
Ritualuri si traditii bizare...

Cei trei s-au intors pe insula, iar baietii i-au recunoscut calitatile Inei si au fost de acord ca ea sa faca parte din echipa. Liviu, Lucian si Ina au dat semne ca se pot apropia, au povestit ce ii framanta, iar dorul de fosta iubita l-a facut pe Lucian sa renunte la atitudinea dura si sa planga. Cu toate acestea, Ina nu are incredere in baieti si e hotarata sa lupte singura in continuare, fiind fericita sa vada avantajul primit de la Dragos: ”Tu vei alege urmatorii duelisti!”.

In seara aceasta, de la 20:30, cele doua triburi se vor lupta pentru imunitate, in noua formula! Va avea, oare, si Hangin norocul de a scapa de un Consiliu tribal sau tot acest trib va elimina un membru?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.