Acuzatiile aduse actorului Brad Pitt potrivit carora si-ar fi abuzat fizic si verbal copiii, au ajuns in atentia Politiei federale americana (FBI), care ia in calcul posiilitatea de a deschide o ancheta in acest caz, informeaza hollywoodlife.com.

Intrebat de AFP despre informatiile din presa potrivit carora actorul ar fi avut un comportamnet agresiv fata de copiii sai, un purtator de cuvant al politiei a declarat ca "FBI aduna faptele si va evalua daca ar trebui sa fie inceputa o ancheta la nivel federal".

Potrivit unor surse citate de tmz.com, un incident a avut loc miercurea trecuta intr-un avion privat cand actorul, care s-ar fi aflat sub influenta bauturilor alcoolicem, ar fi inceput sa tipe si sa aiba un comportament agresiv fata de copii

Potrivit purtatorului de cuvant, faptele petrecute pot fi investigate de o unitate speciala a politiei federale si nu de catre politia din Los Angeles (LAPD), scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.