Joi incepe „Militari Fest”, un Festival de buna dispozitie pentru bucuresteni! Evenimentul se desfasoara in parcarea centrului comercial MILITARI SHOPPING din Bucuresti, din Bd. Iuliu Maniu nr. 546 - 560, zilnic, din 22 pana in 25 septembrie, incepand cu ora 12:00 si pana spre miezul noptii.

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este GRATUIT.

Concerte, piese de teatru, proiectii de film si film interactiv, terasa acoperita cu mese si scaune, delicii culinare, sedinte de make-up gratuite, drive test, activitati recreative, spatii de joaca pentru copii si multe alte surprize, toate vor avea loc in cadrul evenimentului „Militari Fest”.
In fiecare seara, vor concerta artisti si trupe in voga ale scenei muzicale romanesti: Loredana, Ruby, Dorian Popa, Mihai Margineanu, Spitalul de Urgenta.

Potrivit unui comunicat remis 9am, adultii si copii se vor mai putea bucura si de activitati recreative sportive, precum tenis de masa, baschet, tras la tinta, iar pe cei mici ii asteapta un spatiu de joaca special amenajat.

Participantii vor avea parte de jocuri si premii-surpriza din partea organizatorilor si partenerilor: concursuri cu premii de la Maxi Pet si Decathlon, produse Avon si dm, carduri cadou C&A, abonamente World Class si un super Volkswagen Tiguan cu plinul facut, pentru un weekend de calatorii alaturi de cei dragi.

Programul complet al festivalului Militari Fest:
Activitati permanente, zilnic, 12:00 - 22:00:

Zona de food court
Terasa cu mese si scaune
Loc de Joaca pentru copii
Test drive Volkswagen, Seat, Skoda

Joi, 22 septembrie:

De la ora 19:00 Concert Loredana
Daniel Max Dragomir

Vineri, 23 septembrie:

De la ora 19:00 Concert Spitalul de Urgenta
The Mob

Sambata, 24 septembrie:
14: 00 Maxi Pet Show
16:00 Piesa de Teatru
18: 00 Proiectie de Film si Film Interactiv
De la ora 19:00 Concert Dorian Popa
Concert RUBY
The Mob

Duminica, 25 septembrie:

12:00 Ziua Sportului
16:00 Piesa de Teatru
18:00 Proiectie de Film si Film Interactiv
De la ora 19:00 Concert Mihai Margineanu
Daniel Max Dragomir

Mai multe detalii pe pagina de Facebook si aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.