Ieri seara, Supravietuitorul a demonstrat ca, in acest joc, oricand se poate intampla orice si ca orice alianta poate fi tradata pentru a-ti indeplini propriile obiective! Hangin pierde tot, Tubig castiga tot. Hangin nu are foc, Tubig se specializeaza deja in gatitul pe o insula pustie. Hangin pierde membru dupa membru, Tubig se destrama membru cu membru.

Cea de-a patra editie Supravietuitorul a obtinut o medie de 7.7 puncte de audienta si 18.7% share la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Salon de cosmetica pe insulele din Filipine!

Concurentele din tribul Hangin sunt foarte creative! Inca din prima zi petrecuta pe insula, au gasit modalitati ingenioase prin intermediul carora sa aduca putin din confortul cu care sunt obisnuite acasa si pe insula care le-a devenit casa de curand.

Otniela a gasit mai multe intrebuintari pentru nucile de cocos: le foloseste pe post de farfurii, dar si ca... ata dentara. Concurenta foloseste atele nucii de cocos de cateva ori pe zi, pentru a-si pastra igiena dentara.

Scoicile sunt si ele la mare cautare! Sunt, pe rand, sursa de hrana, dar si linguri sau, de ce nu, uneltele perfecte pentru epilare! Raisa, pusa pe treaba, a luat doua scoici si, cu ajutorul lor, a improvizat un mic salon de cosmetica in tribul Hangin.

Daca fetele mai gasesc cate-o mica preocupare, principala grija a tuturor din Hangin este ca nu au reusit sa faca focul nici acum, dupa o saptamana pe insula.

Aliante, aliante, aliante!

Pe Insula exilului, Lucian, Liviu si Alex stabilesc o alianta puternica, pregatindu-se pentru situatia in care vreun concurent eliminat li se alatura. Daca ajunge un nou concurent acolo, vor ascunde conserva ramasa si maceta si-l vor servi numai cu nuca de cocos.

In Tubig, toti membrii tribului incep sa vorbeasca despre Diana si blocajul ei, cauzat de arsurile de pe picior. Desi Diana isi doreste sa nu castige proba de imunitate, astfel incat colegii sa o voteze la Consiliul tribal si sa paraseasca show-ul, ea nestiind de Insula exilului, restul tribului este convins ca tot ei vor castiga si imunitatea care urmeaza. Dupa mai mult de o ora in care tot tribul discuta despre acest subiect, este clar ca fetele ii tin partea Dianei, iar baietii nu sunt de acord cu aceasta strategie.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Ce-i prea mult strica! Concurentii din Tubig nu pot spune ca se plang de lipsa hranei, insa se plang ca unii dintre ei mananca mai mult decat ceilalti. Principalele persoane vizate sunt Andreea (Dudu) si Iulian, iar Alin este cel care deschide acest subiect sensibil si il duce pana in punctul in care tot tribul ii spune lui Alin ca poate a exagerat.

Tubig castiga din nou proba de imunitate!

Tubig si Hangin, din nou fata in fata. De data aceasta, Hangin cu 2 membri in minus, Lucian si Alex, astfel cei din tribul rosu au fost nevoiti sa aleaga doi barbati care sa nu participe la proba. Alin si Iulian au fost alesi, iar ei si-au incurajat coechipierii pe parcursul intregii probe.

Cele doua triburi au avut de dezgropat cate un butuc de lemn, sa il treaca printr-un labirint de sfori si apoi sa loveasca un perete pana reusesc sa il sparga, pentru a descoperi un depozit de nuci de cocos. Fiecare concurent trebuie sa care cat mai multe nuci inapoi prin labirintul de sfori si sa arunce la cos. Prima echipa care reuseste sa umple cosul castiga imunitatea.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

Tribul Hangin a inceput cu un avantaj in joc, fiind primul trib care scoate lemnul de aproape 200 de kilograme din pamant si porneste catre labirintul de sfori. Tubig recupereaza distanta, insa ambele triburi au avut dificultati printre sfori. A inceput lupta cu peretele de scanduri de lemn, iar Andrei este primul care reuseste sa ajunga cu o nuca de cocos catre cos. Dupa ce fiecare dintre concurenti arunca la cos, Tubig reuseste, din nou, sa castige. Mircea A. (Hangin) izbucneste in lacrimi, iar Andreea si Mircea S. (Tubig) vin la el sa il incurajeze.

“Cand pierzi la mustata, este cel mai demoralizant lucru posibil. Macar sa fi fost ca la cursa, sa zic ca nu-l mai prindeam, dar nu asa!”, a declarat Robert imediat dupa proba.

Un trib se framanta, altul face... yoga!

In timp ce in Hangin se fac planuri si toti se framanta pentru Consiliul tribal, in Tubig se face yoga! Andrei i-a scos pe Adina, Andreea, Alexandra, Alin si Iulian pe plaja, unde au inceput o sesiune de yoga ca la carte. Diana, cu piciorul ars si cu lacrimi in ochi, se uita de la departare la toti si se simtea complet ignorata de tribul ei.
Citeste si:
„Florin Salam a murit”, știrea falsă care a creat isterie: „Sunt...
„Florin Salam a murit”,...

Dar, desi par a avea totul la indemana, este clar ca tribul Tubig este mult mai scindat decat Hangin. Fetele nu sunt de acord cu atitudinea baietilor, iar baietii spun ca fetele din celalalt trib ar fi fost la picioarele lor daca aveau conditiile din Tubig. Dupa cateva ore, fetele incep si ele sa ii reproseze Dianei ca nu iese din acest blocaj in care este, iar Diana tipa pe plaja ca au uitat cu totii sa fie oameni, ca au ramas fara pic de umanitate in ei. In acest punct, tribul Tubig pare sa fie din ce in ce mai destramat: “Am construit un trib, suntem mandri cu tribul asta, nu? Ca asa spunem! Unde e uniunea asta, doar in probe? Doar in probe, ca restul...”, spune Diana printre lacrimi.

In Hangin, Ina se apropie de Maria si ii povesteste de tragedia prin care a trecut in familie, cand i-a decedat fiica, dupa numai doua saptamani de la nastere. “Prin viata avem multe de infruntat. Eram convinsa ca voi sta in spitalul ala trei luni pana ea o sa fie capabila sa iasa din spital. Niciodata nu mi-am pierdut speranta.”, a spus Ina, printre lacrimi.

Otniela propusa, Ina eliminata! Consiliul tribal da iarasi toate planurile peste cap!

Mircea A. este consecvent in ceea ce-si doreste pentru Hangin: ca Otniela sa fie eliminata. El considera ca ea este veriga slaba si ca nu merita sa mai fie in joc. In acelasi timp, Robert este de parere ca cea care urmeaza sa fie eliminata este Ina, pentru ca nu este acceptata de restul fetelor din trib.
Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Ina, constienta ca voturile se vor imparti intre ea si Otniela, spune ca totul depinde de votul Raisei si al Mariei, care i-au promis Inei ca sunt de partea ei. Mircea A. spune despre Raisa ca, pentru el, este un paradox. Putin mai tarziu, Mircea il ia pe Robert la o discutie, in incercarea de a vedea daca poate avea inca incredere in el sau daca este in alianta cu fetele.

Ajunsi in fata lui Dragos Bucurenci la Consiliul tribal, cei sase concurenti din Hangin au analizat ultimele patru zile din trib. Ina si Mircea A. au admis ca Robert a facut alegerea corecta cand l-a eliminat pe Alex, iar Otniela a primit confirmarea ca Ina si Mircea sunt impotriva ei.

La momentul votului, alianta fetelor din Hangin a castigat din nou! Otniela a primit numai doua voturi, de la Ina si Mircea, iar Ina a fost eliminata, dupa ce Otniela, Robert, Raisa si Maria au votat cu ea. In acest moment, tribul Hangin ramane numai cu 5 membri: Mircea A., Robert, Otniela, Maria si Raisa.

Saptamana viitoare, concurentii vor avea parte de un soc la proba de recompensa! Ramane de vazut daca schimbarea de situatie va aduce un suflu nou concurentilor sau daca le va fi mult mai greu sa mearga mai departe spre titlul de unicul supravietuitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.