In Supravietuitorul, oricand se poate intampla orice! Iar concurentii au descoperit, in editia de ieri seara, ca nimic nu e sigur in aceasta competitie.

Inca o proba pierduta, o eliminare fulger si lipsa focului destabilizeaza si mai mult tribul Hangin, iar Tubig este pe o panta ascendenta: au castigat toate probele de pana acum, au foc si prind rechini, insa dinamica dintre concurenti nu este atat de buna. Cea de-a treia editie Supravietuitorul a obtinut o medie de 8.7 puncte de audienta si 20.4% share la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Dupa Consiliul tribal, Lucian primeste o a doua sansa, pe Insula exilului!

Imediat dupa Consiliul tribal, unde colegii de trib l-au eliminat pe Lucian, Dragos Bucurenci i-a dat vestea cea mare: primeste o a doua sansa sa demonstreze ca poate fi unicul supravietuitor, fiind trimis pe Insula exilului.

In timp ce toti fostii colegi din Hangin erau fericiti ca Lucian nu mai este in tribul lor, Lucian era in barca, in drum spre noua lui casa, Insula exilului: „Ii sparg! Pe bune, ii sparg!”. Aurelia si Liviu s-au bucurat cand l-au vazut: „Doua maini in plus, un creier in plus, doua picioare, chef de munca si vrei sa ajungi in finala!”, i-a spus Aurelia pentru a-l convinge ca sunt fericiti de venirea lui. Lucian, suspect, spune despre ea ca are emotii pe care nu le poate stapani si ca nu stie daca joaca teatru sau nu. Cei trei incep sa faca strategii referitoare la proviziile de mancare si stabilesc ca vor imparti tot la 3, insa daca mai vine cineva pe Insula exilului, nu vor mai imparti nimic din ce au acum.

„Mi-e foame, mi-e foame rau!”

Concurentii incep sa simta din ce in ce mai puternic lipsa hranei si a micilor placeri de care nu mai dispun in Filipine. In Tubig, Alexandrei ii e foame si vrea cafea si tigari, Andrei este ametit de la foame, Andreea isi doreste zahar si ii tremura mainile, iar Dianei ii este pofta de biscuiti. De la pesimism, concurentii din tribul Tubig trec rapid la entuziasm, cand baietii prind un pui de rechin in plasa de pescuit, primita la proba de recompensa, si se organizeaza imediat cu gatitul! Tot cei din Tubig reusesc sa prinda inca un pui de rechin a doua zi, chiar mai mare decat primul, iar orice ganduri despre lipsa hranei dispar din trib.

In Hangin, situatia este din ce in ce mai tragica. Concurentii mananca numai cateva banane, papaya si nuci de cocos, pe care le gasesc pe insula, sau midii si melci cruzi, pentru ca inca nu au reusit sa faca focul. „Asta este, jocul continua!”, spune Raisa, incercand sa ramana motivata.
Hangin pierde si a doua proba de recompensa!

Inainte de proba de recompensa, Robert este ales noul lider de trib din Hangin: „N-are sens sa nu il punem pe el lider, oricum e pregatit pentru asa ceva”, spune Ina despre Robert, iar Maria completeaza: „De asemenea, este un barbat frumos”.

Cele doua triburi ajung in fata lui Dragos Bucurenci si sunt fericiti cand vad recompensa pe care o pot castiga: provizii de orez, ulei, banane, nuci de cocos si doua conserve. Concurentii au avut parte si de o surpriza, cand au aflat ca tribul care pierde recompensa va primi o sticla, in care este un mesaj pe care il vor citi cand ajung inapoi pe insula. Regulile jocului de recompensa sunt urmatoarele: cate doi membri din fiecare trib se vor intrece in apa, de la steagul lor pana la un stalp pe care este agatat un colac de salvare si se vor lupta pentru a aduce colacul inapoi la steagul de start, in timp ce echipa adversa incearca sa ii opreasca. Primul supravietuitor care ajunge la stalp cu colacul castiga un punct, iar proba de recompensa este castigata atunci cand un trib ajunge primul la 5 puncte.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Tubig, cu un membru in plus, a decis ca Alin sa nu participe la proba. Andrei si Diana (Tubig) si Robert si Raisa (Hangin) au inceput, iar Andrei a reusit sa aduca primul punct pentru Tubig. Alexandra si Mircea S. (Tubig) si Mircea A. si Ina (Hangin) s-au infruntat in runda doi, castigata tot de Tubig. Si cea de-a treia runda le-a adus un punct celor din Tubig, Andreea si Iulian avand o strategie foarte buna: Iulian i-a aruncat colacul Andreei, care a marcat punctul impotriva celor de la Hangin – Maria si Alex. Robert si Otniela (Hangin) s-au luptat cu Adina si Andrei (Tubig), punctul ajungand tot la Tubig. In runda cinci, Hangin a reusit sa obtina primul punct, prin Maria. Insa runda a sasea a decis ca Tubig este, din nou, tribul castigator, care pleaca spre insula cu toate proviziile.

Hangin mai primeste o lovitura – trebuie sa elimine un concurent!

Mesajul din sticla i-a adus tribului pierzator, Hangin, o surpriza neplacuta: i-a obligat sa gaseasca o persoana vinovata pentru faptul ca au pierdut proba de recompensa si sa o elimine. Socul a fost foarte mare pentru concurentii din Hangin si au fost nevoiti sa ia decizia intr-o ora.
Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

Au inceput imediat discutiile si strategiile, astfel incat decizia pe care o iau sa fie una buna pentru trib. Se contureaza doua aliante: Ina, Mircea A., Alex, Robert si, in cealalta parte, Raisa, Otniela si Maria. 4 concurenti contra 3. Alianta mai numeroasa planuieste sa voteze cu Otniela, iar cealalta cu Alex. In momentul votului, desi totul parea sa fie foarte clar, Robert a inclinat balanta in cealalta directie si Alex a fost eliminat, cu 4 voturi. “Alianta era formata deja, impotriva Otnielei. Practic, eu am incalcat o promisiune la votul asta”, a spus Robert imediat dupa vot, iar Maria a completat: “Asa ceva se numeste tradare!”. Alex a primit si el a doua sansa si a ajuns alaturi de Aurelia, Lucian si Liviu pe Insula exilului.
Primul duel de pe Insula exilului – Aurelia iese definitiv din Supravietuitorul!

Citeste si:
„Florin Salam a murit”, știrea falsă care a creat isterie: „Sunt...
„Florin Salam a murit”,...

Dragos Bucurenci i-a anuntat pe Aurelia, Liviu, Aurelia si Alex ca urmeaza duelul, in urma caruia unul dintre cei patru va pleca definitiv acasa. Alianta dintre Lia, Liviu si Lucian pare sa fie puternica, iar Liviu este increzator ca el va ramane inca in joc.

“Unul dintre voi va pleca azi acasa, strangeti-va lucrurile si fiti pregatiti pentru orice!”, a fost mesajul primit de cei 4 concurenti de pe Insula exilului. Au ajuns in arena duelului, in fata lui Dragos, unde a inceput batalia pentru o sansa la titlul de unicul supravietuitor si la premiul in valoare de 100.000 de euro.

“Sper sa ajung exact acolo unde vreau sa ajung, adica in finala, si sper sa fac pe cineva mandru de mine, sa vada ce fel de om sunt si ca daca imi propun ceva, duc pana la capat. Sunt cel mai ambitios om! Sunt aici de 5-6-9 zile, dupa calculele mele, o visez in fiecare seara, mi-e dor de ea! Numele ei e cu numele meu, pe ea o cheama Iza si pe mine ma cheama Zapp – Izapp, asa se scrie”, a spus Lucian in lacrimi, inainte de proba, cu gandul la fata pe care o iubeste.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

La proba, cei patru au avut de taiat o franghie groasa cu maceta, sa elibereze un sac si sa rezolve un puzzle. Chiar daca e expert in tehnici de supravietuire si nu a reusit sa faca focul pe insula, Alex a terminat primul puzzle-ul in forma de foc. Au urmat Lucian si apoi Liviu.

Aurelia nu a reusit sa duca proba la bun sfarsit, asa ca a trebuit sa isi arunce bandana in foc si sa paraseasca definitiv competitia. “Nu m-am mai putut concentra, imi era foarte cald, nu vedeam piesele.Sunt foarte, foarte suparata ca ma duc acasa.”, a declarat Lia imediat dupa ce a parasit Supravietuitorul.

Astazi, de la 20:30, triburile se lupta pentru imunitate! Situatia nu este roz pentru Hangin, tribul care nu a castigat nicio proba pana acum si a fost nevoit sa elimine si un concurent dupa proba de recompensa. Va reusi Hangin sa se mobilizeze si sa ii invinga pe cei de la Tubig? Sau vor ajunge tot ei, in seara aceasta, la Consiliul tribal?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.