Dupa o perioada in care s-a retras pentru a compune, Nick a revenit in forta si a lansat single nou, “Rad plangand”, o frumoasa piesa de dragoste, asa cum ne-a obisnuit inca de la inceputul carierei sale muzicale, cu hitul "Vino la mine".

Piesa “Rad plangand” beneficiaza si de un videclip interesant, ce a fost filmat in patru zile, lucrandu-se opt ore pe zi pentru a obtine rezultatul final.

“Fiind primul clip filmat in regie proprie am constatat ce insemna si montajul, alocand nu mai putin de opt zile pentru a alege cadrele cele mai potrivite.”, a spus Nick.


“In momentul in care m-am apucat de scris textul piesei "Rad Plangand", gandul meu s-a indreptat catre persoana care se afla langa mine cand ma trezesc, care este langa mine in momentele in care multi "prieteni" dispar, care sta cu mine neconditionat si-mi da putere sa merg mai departe.”, a adaugat artistul.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.