Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al artistului, cu ocazia unui control de securitate, au anuntat autoritatile locale, citate de BBC.

Politistii de pe Aeroportul International din Los Angeles au fost alertati, sambata dimineata, de personalul care opereaza verificari de securitate pe acel aeroport.

Politistii au retinut un barbat care a confirmat faptul ca bagajul in care se afla o arma de foc ii apartinea.

In urma anchetei, politistii au aflat ca obiectele din geanta apartineau unui alt barbat - Coolio, identificat ulterior -, care calatorea alaturi de primul suspect.

Cel de-al doilea barbat (Coolio, n.r.) trecuse deja de controlul de securitate si se afla la bordul unui avion, a precizat Alicia Hernandez, membra a echipei de securitate a aeroportului.

Politistii l-au retinut pe al doilea barbat si l-au identificat astfel pe rapperul Coolio, care a fost apoi arestat pentru posesie de arme de foc.

In documentele oficiale intocmit de politisti, Coolio apare cu numele lui real, Artis Leon Ivey, in varsta de 53 de ani, rezident in Las Vegas.

Primul barbat, in bagajul caruia a fost descoperit pistolul, a fost in cele din urma eliberat, potrivit News.ro.

Artis Leon Ivey Jr., nascut pe 1 august 1963, cunoscut sub numele de scena Coolio, este un rapper, actor si producator muzical american, care a devenit cunoscut la mijlocul anilor 1990, gratie albumelor ”It Takes a Thief” (1994), ”Gangsta's Paradise” (1995) si ”My Soul” (1997). Cele mai cunoscute single-uri ale sale sunt piesele ”Gangsta's Paradise”, ”Fantastic Voyage”, ”C U When U Get There” si ”1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)”. In ultimii ani, rapperul a devenit interesat de gastronomie si a lansat un serial online intitulat ”Cookin' with Coolio”, dar si o carte de retete culinare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.