Cantaretul american John Mayer isi cauta viitoarea iubita pe internet, folosind o aplicatie pentru dispozitive mobile, Raya, care, desi are un specific exclusivist, adresandu-se doar elitelor, functioneaza la fel ca oricare alt site dedicat intalnirilor intre adulti, informeaza presa din Statele Unite, citata de contactmusic.com.

John Mayer s-a despartit de cantareata Katy Perry anul trecut, dupa o relatie ce a inceput in 2012 si a fost marcata de numeroase impacari si despartiri. De aproape un an, Katy Perry are o relatie cu actorul britanic Orlando Bloom, iar John Mayer a decis sa apeleze la ajutorul tehnologiei moderne pentru a-si gasi o noua iubita.

Potrivit tabloidului Us Weekly, cantaretul, in varsta de 38 de ani, si-a creat un cont pe Raya, o aplicatie de intalniri intre adulti, dedicata elitelor din showbiz. Calitatea de membru pe aceasta retea trebuie sa fie aprobata in prealabil de un comitet anonim.

”Profilul lui include un slide-show cu fotografiile sale care synt derulate pe fondul unui cantec al lui Neil Young”, a dezvaluit o sursa.

John Mayer nu este singura vedeta care foloseste aplicatia Raya pentru a-si gasi sufletul pereche. Actorii Jeremy Piven si Matthew Perry sunt si ei membri pe aceasta retea exclusivista. Actrita si prezentatoarea TV Chelsea Handler o utilizeaza la randul ei.

Vestea despre faptul ca John Mayer foloseste aplicatia Raya a aparut in presa americana la trei luni dupa ce starul a dezvaluit in emisiunea ”America's Watch What Happens” ca se simte pregatit pentru o noua relatie, potrivit News.ro.

De-a lungul anilor, John Mayer a avut relatii cu multe femei celebre, precum Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt si Minka Kelly.

John Clayton Mayer, nascut pe 16 octombrie 1977 in orasul Bridgeport din statul Connecticut, este un cantaret, chitarist si producator muzical american. Inspirat de muzica blues, in special de albumele idolului sau Stevie Ray Vaughan, John Mayer a devenit cunoscut in 1999 gratie unor piese precum ”No Such Thing” si ”Your Body Is a Wonderland”. Dupa ce muzica lui a capatat si accente pop si rock, in 2003, a castigat premiul Grammy la categoria ”cel mai bun interpret pop”, iar incepand din 2005, stilul sau muzical incorporeaza si influente country. Considerat unul dintre cei mai talentati muzicieni americani ai generatiei sale, John Mayer a lansat sase albume de studio, care s-au vandut in peste 20 de milioane de copii pe plan mondial si care i-au adus artistului american sapte premii Grammy.

Citeste si:
Cum și-a ales What s Up numele de scenă. Marius Moga s-a îndoit de...
Cum și-a ales What s Up...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.