Mimi Branescu, scenaristul serialului de comedie ”Las Fierbinti”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, si sotia lui, actrita Mirela Oprisor, care a interpretat personajul Aspirina, s-au retras din acest proiect de televiziune. Personajul Aspirina sa nu va mai aparea in serial, iar show-ul va fi scris de o echipa noua de scenaristi.

”Munca mea la proiectul «Las Fierbinti» s-a incheiat. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mandru. Tin sa mentionez ca a fost alegerea mea sa ma opresc. Bafta in continuare intregii echipe!”, a scris Mimi Branescu pe Facebook.

Surse din Pro TV au confirmat, pentru News.ro, ca din serial s-a retras si actrita Mirela Oprisor, sotia lui Mimi Branescu.

”Lucreaza deja o echipa de scenaristi care se ocupa de sezonul 10, dar personajul Mirelei nu poate fi inlocuit. Iese din serial. «Las Fierbinti» merge mai departe, ratingul a fost foarte bun”, au declarat, pentru News.ro, surse din Pro TV.

Noua echipa de scenaristi va fi compusa din Mihai Bobonete, Iulian Postelnicu, Adrian Vancica si Dan Panaet.

Serialul ”Las Fierbinti” a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, joi seara, si a fost urmarit, la nivel national, de aproape 1,5 milioane de telespectatori, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:00 - 20:59. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile ”fierbintenilor” au fost lider de audienta, cu 9,7 puncte de rating si 31,7% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 3,9 puncte de rating si 12,7% share, potrivit News.ro.

Mimi Branescu a scris scenariul pentru serialul ”Las Fierbinti” timp de noua sezoane, iar Mirela Oprisor a interpretat rolul Aspirinei inca din primul sezon al serialului. Ultima ei aparitie in serial a avut loc in ultimul episod al sezonului noua, difuzat de Pro TV in primavara.

”Las Fierbinti” este un serial de comedie romanesc care a debutat la Pro TV in martie 2012. Cel de-al zecelea sezon a inceput pe 15 septembrie si va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 20.30, cu exceptia zilelor in care Pro TV transmite meciuri din Europa League, cand serialul incepe de la ora 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.