In editia de ieri seara, Supravietuitorul a pus concurentii fata in fata la proba de imunitate, care decide tribul care ajunge la Consiliul tribal. Tensiunea, aliantele si strategiile concurentilor au dus la eliminarea lui Lucian la primul Consiliu tribal.

Cea de-a doua editie Supravietuitorul a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 7.4 puncte de rating si 21.4% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6 puncte de rating si 17.5% share.

Tribul Hangin si Insula exilului nu reusesc nici acum sa faca focul!

In tribul Hangin, preocuparea principala a concurentilor devine facutul focului. Zi si noapte, cei 8 concurenti se lupta din rasputeri in incercarea de a obtine o flacara, insa norocul nu e de partea lor. Singura solutie pe care o au e sa prinda crabi, pe care ii mananca... cruzi! Situatia nu este deloc roz nici pe Insula exilului, unde, desi Aurelia si Liviu au prins cativa crabi, nu ii pot manca pentru ca nu au reusit nici ei sa faca focul.
Balanta este inclinata in directia opusa in Tribul Tubig. Desi concurentii din Tubig au castigat recompensa, au primit kit-ul de pescuit, un peste intreg si, in acest moment, sunt cei mai relaxati, aici apar deja neintelegeri si primele lacrimi. Insa un lucru este clar: sunt experti la facut focul si au gasit o tehnica prin care, in maxim 2 minute, pot pune toti crabii pe care ii prind la gatit: „Am prins un crab, hai sa facem repede focul.”

Prima proba de imunitate! Hangin pierde din nou!

„Este o zi importanta pentru voi. Luati-va bagajele si pregatiti-va de lupta! Maine poate fi ultima zi pentru unul dintre voi.” – acesta a fost mesajul pe care l-au primit cele doua triburi inainte de proba de imunitate.

Ajunsi acolo, au descoperit ca proba de imunitate este mult mai complicata decat cea de recompensa, iar toti concurentii si-au dat seama ce diferenta poate face faptul ca un trib are foc, iar celalalt nu. La proba de ieri seara, cele doua triburi au avut de eliberat multi butuci de lemn, decare sa se ajute pentru a transporta un cufar imens. Ajunsi la o structura mare de lemn, ei trebuie sa foloseasca acel cufar si sa tina de un podet, in timp ce un membru al tribului arunca cu nuci de cocos in incercarea de a nimeri tintele. Primul trib care nimereste cele doua tinte castiga imunitatea.

Dupa ce Dragos Bucurenci a dat startul probei, Hangin a reusit sa elibereze butucii si sa ridice cufarul mobil de lemn, insa Tubig recupereaza rapid si ajunge la podul mobil inaintea celorlalti. Iulian ajunge primul la prastie cu nuca de cocos, insa rateaza tinta. Lucian trage primul pentru Hangin, insa nu reuseste nici el sa darame tinta cu nuca de cocos.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

Dupa ce toti membrii celor doua triburi incearca sa nimereasca tintele, Mircea A. este primul care loveste si obtine un punct pentru Hangin. Imediat dupa, Andrei (Tubig), motivat si determinat sa castige, arunca consecutiv doua nuci de cocos, cu care nimereste ambele tinte, iar Hangin pierde si prima proba de imunitate. “Am reusit sa le daram pe amandoua. Nu stiu daca a fost noroc sau strategie”, a spus Andrei dupa castigarea probei. „Omul ala e un fenomen al naturii, jos palaria in fata lui”, a spus Robert (Hangin) despre Andrei, dupa ce acesta a castigat proba de imunitate.

Hangin ajunge la primul Consiliul tribal!

„Acasa va pleca Otniela!”, spune Lucian, imediat dupa proba de imunitate. Pe insula unde locuiesc concurentii din Hangin, lucrurile par sa se indrepte in aceeasi directie: eliminarea Otnielei. Daca fetele au o alianta si isi propun sa scoata un baiat din joc, baietii incearca si ei sa coopteze cat mai multe persoane in alianta lor. Cea care pare ca joaca pe doua fronturi este Ina, care incearca sa vorbeasca si sa stabileasca aliante cu toti din trib. „Ina este spionul din tabara adversa”, spune Mircea A. despre ea.
Citeste si:
„Florin Salam a murit”, știrea falsă care a creat isterie: „Sunt...
„Florin Salam a murit”,...

Lucian, sigur pe el, le spune baietilor: „Noi suntem 5 versus 3”, fara sa aiba nicio grija referitoare la votul de la Consiliul tribal. Alex isi face si el planuri cu Mircea A., despre strategia pe care trebuie sa o abordeze in timpul consiliului. In acelasi timp, Robert, Raisa si Otniela sunt in apa si vorbesc despre Consiliul tribal, pentru ca au aflat de planul celorlalti de a o elimina pe Otniela. Ea nu poate intelege si este dezamagita de Ina si Maria, cu care stabilise inainte ca il vor elimina pe Lucian.

Dupa ce au dezbatut, au facut planuri, apoi au refacut planuri, concurentii din Hangin au primit mesajul care ii cheama la Consiliul tribal: „Aveti o misiune dificila! Pana la sfarsitul zilei, unul dintre voi va parasi insula. Inaceasta seara, va luati bagajele si mergeti la Consiliul tribal, unde veti vota pe cine dati afara.”

Citeste si:
Veste tristă pentru Ionuț Iftimoaie. Ce i-a transmis Daniel Pavel...
Veste tristă pentru Ionuț...

Imediat dupa, Alex se simte sigur pe alianta pe care crede ca o are cu Raisa si Robert si spune: „Imi pare rau pentru Otniela”. „Eu pot sa las de la mine, sunt constient de lucrul asta, dar daca vad ca nici tu nu lasi de la tine, pai n-o cauti un pic? O cam cauti, o cauti”, spune si Lucian despre Otniela. In acelasi timp, Ina si Mircea A. sunt la fel de siguri ca Otniela va fi cea care paraseste prima Tribul Hangin.

Otniela abordeaza o strategie foarte buna, il confrunta atat pe Lucian, cat si pe Ina. Insa Robert este cel care da toate planurile aliantei impotriva Otnielei peste cap, cand spune ca prefera sa mearga mai departe in joc cu copila decat cu Lucian.

La Consiliul tribal, concurentii si-au dat cartile pe fata. La doar patru zile dupa ce au ajuns pe insula, cei 8 concurenti din Hangin au dezbatut etapele si pasii pe care i-au facut gresit si care i-au adus pe ei in fata lui Dragos Bucurenci. Lucian, in continuare sigur pe el, a spus ca Tubig are mai mult noroc decat ei, atata tot. Tot la Consiliul tribal, Lucian afla ca deciziile pe care le ia nu sunt intotdeauna pe placul majoritatii.

Citeste si:
Cum l-a cunoscut Adina Halas pe soțul ei! Totul despre povestea de...
Cum l-a cunoscut Adina Halas...

In momentul voturilor, concurentii au facut urmatoarele alegeri: Maria si Lucian au votat-o pe Otniela, iar ceilalti (Ina, Mircea A. Robert, Alex, Raisa si Otniela) l-au votat pe Lucian. Liderul tribului Hangin a fost primul concurent votat pentru eliminare la Consiliul tribal: “Ma asteptam la treaba asta, doua expresii vazusem deja la doi oameni. Au vrut sa scape de mine, ca i-am terorizat de la inceput. Nu m-am schimbat in viata asta pentru nimeni, asta sunt, ma placi, bine. Nu, da-i drumul acasa. Si i-am dat drumul acasa.”

Acum, in Tribul Hangin au ramas numai 7 concurenti: Robert, Alex, Raisa, Otniela, Maria, Ina si Mircea A.

Saptamana viitoare, luni si marti, de la 20:30, tensiunea Supravietuitorul creste pana la cote maxime! Concurentii din Hangin, Tubig si Insula exilului vor trece prin experiente si probe complexe, care le vor testa forta fizica si psihica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.