Fiul Adelei Popescu si al lui Radu Valcan, Alexandru, a fost botezat duminica, iar la petrecere au participat familia si apropiati, intre care s-au aflat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor si Cove.

Spatiul in care a avut loc petrecerea a fost decorat multicolor, iar Chef Foa a fost cel care a pregatit mai multe feluri de mancare si a sustinut o sesiune de live cooking.

"Momentul de la biserica a fost unul foarte emotionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el”, a spus Radu Valcan. "E un moment pe care il percep exact la intensitatea cuvenita. Am fost fericita, dar totusi am avut si cateva temeri, firesti cred pentru parintii care asista la botezul copilului lor. Mi-a fost frica sa nu se sperie, dar totul a fost foarte bine”, a adaugat Adela Popescu.

Actrita Adela Popescu si prezentatorul de televiziune Radu Valcan au devenit parinti pe 11 iunie. La nastere, Alexandru a primit nota 10 din partea medicilor.

Adela Popescu, nascuta pe 8 octombrie 1986, este actrita si cantareata. A debutat, la varsta de 18 ani, in serialul de televiziune ”Numai iubirea”, caruia i-au urmat, intre altele, ”Lacrimi de iubire” (2005) si ”Pariu cu viata” (2011). A inregistrat opt albume de studio,iar recent, vedeta de televiziune si-a lansat o colectie-capsula dedicata femeilor insarcinate, intitulata "Maternity by Adela", potrivit News.ro.

Vedeta s-a casatorit, in luna agust a anului trecut, cu Radu Valcan, in varsta de 39 de ani, prezentator si actor de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.