Prima editie a sezonului sase Vocea Romaniei a bucurat milioane de telespectatori cu un spectacol memorabil din care nu au lipsit vocile senzationale, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti, replicile spumoase ale celor patru antrenori, tensiunea, emotia, dar si distractia adusa din culise de gazda emisiunii, Pavel Bartos.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:26 – 23:07, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 22:27, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.
Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.1 puncte de rating si 34.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.5 puncte de rating si 17% share.

Surprize, emotie, distractie la cote maxime si primii opt concurenti care merg mai departe

Aseara a inceput un nou sezon din spectacolul suprem al vocilor, iar prima editie a fost magnifica. Sezonul sase a debutat in forta cu un moment impresionant pregatit pentru telespectatori de Tudor, Loredana, Smiley si Moga. Cei patru antrenori au cantat impreuna melodia It’s a kind of magic prin care au transmis foarte multa putere, dar si emotie. Pentru a reprezenta cat mai bine magia sezonului care a debutat ieri seara, momentul antrenorilor a fost sustinut de proiectii 3D, un concept revolutionar folosit in premiera in televiziunea din Romania. Primii opt concurenti au fost alesi, antrenorii au fost foarte vocali, au luptat cu toate armele pentru vocile care au facut scena sa vibreze, au facut promisiuni si au asigurat un show de neuitat.

Teodora Buciu a inceput furtunos seara la Vocea Romaniei. La doar 17 ani, concurenta i-a cucerit pe toti cu interpretarea impecabila a piesei Purple rain si a reusit sa intoarca toate cele patru scaune, dar si sa-i lase pe antrenori fara cuvinte. ”Cred ca toti te vrem in echipele noastre ingrozitor de mult, dar eu merg cu adevarul. Asta este. Esti o voce absolut extraordinara. Te vreau foarte mult in echipa mea.”, i-a spus Tudor, in echipa caruia Teodora a decis sa mearga.

Spectacolul a continuat cu reprezentatia Mirunei Ionescu. Cu un look deosebit si un timbru vocal plin de forta si sensibilitate, concurenta i-a impresionat pe Loredana si Tudor cu interpretarea piesei Who knew. ”Nu cred ca aici trebuie sa demonstrezi totul. Care ar mai fi rolul nostru? Important e ca tu ai combustie, ai combustibil, ai timbru. Eu am nevoie de un asemenea concurent in echipa mea”, i-a spus Tudor. La final, Miruna a decis sa mearga in echipa lui Tudor.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Corina Cuniuc a urcat pe scena increzatoare in calitatile ei vocale, dar si fizice. A cantat fara greseala melodia Feeling good, iar vocea ei vibranta si calda i-a determinat pe antrenori sa inceapa lupta pentru ea. Dialogurile dintre ei au fost savuroase, insa decizia concurentei s-a lasat asteptata. In cele din urma i s-a alaturat lui Marius Moga, care a spus: ”Eu privesc momentul de muzica pentru care m-am intors. Ala era scopul meu la Vocea Romaniei.”.
Chiar daca era ragusita, Alina Mocanu a venit la auditiile pe nevazute, a interpretat melodia Masterpiece si a reusit sa o impresioneze pe Loredana, care a intors scaunul pentru ea, fiind incantata de alegerea facuta. ”Apreciez ca ai dus la capat cantecul, tinand cont de conditia vocala de astazi. Nu-i nicio problema, pentru ca noi avem un tratament extraordinar pentru asemenea situatii. Sunt foarte fericita ca esti in echipa mea, esti o prezenta incantatoare!”, a spus Lori.

Citeste si:
Tudor Chirilă, pe punctul de a-și pierde vocea. Artistul s-a operat...
Tudor Chirilă, pe punctul de...

Misterul nu putea lipsi din prima editie Vocea Romaniei, iar aseara a fost adus de Ionut Trif, care a cantat din spatele cortinei melodia Supergirl. Timbrul lui grav i-a impresionat pe Smiley, Lori si Moga. Cei trei au intors scaunele pentru el si au inceput lupta. ”Ionut, nu mai esti barman, esti la Vocea Romaniei!”, i-a spus Loredana, insa concurentul a ales sa se alature echipei Moga. ”Bine ai venit in echipa mea!”, i-a spus Marius si a mers pe scena pentru a-i multumi pentru alegerea facuta.

Rucsandra Iliescu a facut parte din trupa Blaxy girls, iar acum a venit la Vocea Romaniei pentru a demonstra ca are calitati vocale de exceptie, dar si pentru a se relansa in muzica. A cantat melodia Bang bang si a convins-o pe Loredana sa se intoarca pentru a o lua in echipa ei. Dar asta nu a fost tot, concurenta si-a dorit sa arate ca are un timbru vocal deosebit, asa ca a cantat si o melodie care apartine fostei sale trupe. ”Nu te-am vazut decat pe ultima nota, atat. Ai o voce extraordinara”, i-a spus Lori.

Citeste si:
Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre Vocea României: „Nu...
Theo Rose, dezvăluiri...

Ramona Nerra a fost plina de energie, a cantat incredibil piesa Should have been us, a reusit sa impresioneze atat cu vocea ei, cat si cu aparitia si a intors trei scaune. Smiley, Loredana si Moga au inceput imediat lupta, insa Smiley s-a ridicat de pe scaun, a mers pe scena si a apelat la toate armele: ”Ramona, uita-te la mine! Eu m-am intors primul! Am reusit sa-mi dau seama rapid cam ce zace in tine. M-am pregatit mult pentru momentul asta. Ramona, de la primele note m-am indragostit de vocea ta! Vrei sa fii... in echipa mea?”. Concurenta l-a tinut putin in suspans pe antrenor, insa decizia ei a fost DA si este prima concurenta din echipa Smiley.

Adrian Corlaciu a inchis in forta prima editie Vocea Romaniei. Concurentul a cantat melodia Born to be wild si a demonstrat ca atitudinea si muzica rock nu ii sunt deloc straine. S-a dezlantuit pe scena si i-a convins pe Tudor, Smiley si Moga sa se intoarca. ”Am rupt butonul pentru tine. Eu atat am putut sa fac. Rock-ul nu tradeaza niciodata.”, i-a spus Tudor. Adrian a ascultat toate parerile antrenorilor, iar la final a decis ca are foarte multe lucruri in comun cu Tudor si ca va merge in echipa lui.

Citeste si:
Cum și-a ales What s Up numele de scenă. Marius Moga s-a îndoit de...
Cum și-a ales What s Up...

Dupa prima editie a sezonului sase Vocea Romaniei situatia pe echipe se prezinta astfel: Tudor a inceput spectaculos cu trei voci, Lori si Moga au debutat in forta cu cate doua voci, iar Smiley a inceput timid, cu o voce.

Auditiile pe nevazute continua maine, de la 20:30, iar telespectatorii se vor bucura de inca o seara extraordinara plina de emotie, suspans, reactii surprinzatoare si voci memorabile. Printre melodiile pe care le vom asculta maine seara se afla Apa, interpretata in varianta reggae, That man, dar si o piesa sensibila care ii va emotiona pe antrenori, Get here. Lupta pentru cei mai buni concurenti va atinge un nou nivel in cea de-a doua editie, iar distractia va fi garantata de gazda emisiunii, Pavel Bartos!

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.