Grupul rock Kings of Leon a lansat ”Waste A Moment”, primul single de pe albumul ”Walls”, care urmeaza sa apara pe 14 octombrie, prin Colombia Records, informeaza site-ul New Musical Express.

Acest cantec este prima compozitie lansata de grupul american in decurs de trei ani, iar despre ”Walls”, care cuprinde zece cantece, se spune ca este prescurtarea de la ”We Are Like Love Songs”.

Membrii Kings of Leon sunt protagonistii numarului curent al revistei New Musical Express, iar in interviul acordat publicatiei britance ei declara ca au devenit mai mult parteneri de afaceri decat o trupa propriu-zisa, odata cu succesul inregistrat cu cele sase albume lansate pana in prezent.

”Dupa un timp, nu ne mai raportam la «o sa fac un interviu cu fratele meu», ci la «voi face un interviu impreuna cu tobosarul». Cand suntem impreuna nu spunem «suntem o trupa». Am pierdut asta”, a declarat solistul Caleb Followill.

Basistul Jared Followill spune ca avand bani pentru a calatori separat le-a oferit intimitate, dar a si presupus sa petreaca mai mult timp seperati. ”Ne vedem doar o ora si jumatate inainte de concert. Am mers prea departe in alta directie. Daca vreti sa fiti prieteni si rude, nu prea merge sa fiti o trupa sau nu puteti fi aceasta trupa”, a spus el, informeaza News.ro.

Kings Of Leon este o trupa rock americana, infiintata in Nashville, Tennesse, in anul 2000. Grupul este alcatuit din fratii Caleb Followill (voce, chitara), Nathan Followill (tobe, percutie) si Jared Followill (bas, backing vocals) si verisorul lor Matthew Followill (chitara, backing vocals). Primele discuri au avut un stil cu influente Southern Rock, cu influente blues si country, dar, gradual, stilul formatiei Kings Of Leon s-a schimbat si a inclus o varietate de alte genuri muzicale, precum rock alternativ, garage rock, post-punk. Cel de-al patrulea album de studio al grupului, ”Only by the Night”, lansat in septembrie 2008, i-a adus celebritatea, a fost bine primit de criticii muzicali si a inclus cateva piese de mare succes, precum ”Sex on Fire”, ”Use Somebody”, ”Closer” si ”Crawl”. Cel mai recent album al trupei americane, ”Mechanical Bull”, a aparut pe piata in anul 2013. Kings Of Leon a primit sapte nominalizari la premiile Grammy, castigand trei dintre aceste trofee.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.