Versuri scrise de mana de rapperul american Tupac, ce apartin melodiei ”Chasin’ Moments”, estimate la 38.500 de dolari, au fost puse in vanzare pe un site de licitatii de unul dintre fostii angajati ai artistului, informeaza nme.com.

Versurile, scrise de Tupac cu putin timp inainte de moartea sa, in anul 1996, sunt scoase la licitatie pe site-ul Moments In Time. Melodia a aparut in albumul postum ”Better Dayz”, din anul 2002.

Fostul angajat anonim al studioului artistului a pastrat versurile inca din anul 1996.

Pe site-ul Moments In Time au fost vandute recent mai multe obiecte ce i-au apartinut lui Tupac, inclusiv o scrisoare de dragoste scrisa de mana in timpul scolii de actorie, adresata unei colege cu numele Beethoven. Scrisoarea a fost vanduta cu 35.000 de dolari.

Site-ul contine si alte obiecte ce i-au apartinut lui Tupac puse in vanzare, pentru marcarea a doua decenii de la moartea sa, pe 13 septembrie.

Cel mai scump obiect scos la vanzare este o scrisoare pe care Tupac a scris-o in inchisoare, despre acuzatiile de hartuire sexuala, pentru care a fost condamnat la o perioada de detentie cuprinsa intre 18 luni si patru ani si jumatate. Inainte de a fi eliberat pe cautiune in octombrie 1995, in timp ce contesta condamnarea, Tupac a petrecut noua luni in inchisoarea Clinton Correctional din New York.

In timp ce se afla in detentie, Tupac a scris o scrisoare adresata editorului revistei Death Row Uncut, Nina Bhadresher, prin care i-a transmis ca isi doreste sa inceapa un nou capitol in viata lui. Scrisoarea este scoasa la vanzare pentru 225.000 de dolari, potrivit News.ro.

La eliberarea sa, Tupac a lansat albumul ”The 7 Day Theory”, sub numele Makaveli, care a fost mult mai intunecat decat lucrarile sale precedente.

Nascut pe 16 iunie 1971, Tupac Amaru Shakur, cunoscut si sub numele de 2Pac, Makaveli si Pac, a fost un artist american renumit pentru muzica sa, stilul lui de rap. Artistul a fost inclus in Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar in America.

Majoritatea cantecelor lui Tupac sunt despre viata grea din ghetouri, rasism, problemele din societate, si, uneori, insulte adresate altor rapperi. Tupac este cunoscut pentru sustinerea egalitatii rasei si egalitatea economica, precum si pentru descrierea in detaliu a violentei, abuzului de droguri si conflictelor cu legea.

Citeste si:
3 surse de unde poți procura piese pentru mașini clasice
3 surse de unde poți procura...

Tupac a lansat albumele de studio ”2Pacalypse Now” (1991), ”Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z...” (1993), ”Me Against the World” (1995) si ”All Eyez on Me” (1996). Postum au fost lansate albumele ”The Don Killuminati: The 7 Day Theory” (1996), ”R U Still Down? (Remember Me)” (1997), ”Until the End of Time” (2001), ”Better Dayz” (2002), ”Loyal to the Game” (2004) si ”Pac's Life” (2006).

Rapperul a fost impuscat in Las Vegas, dupa ce a fost implicat intr-o cearta la un hotel, si si-a pierdut viata sase zile mai tarziu, la University Medical Center of Southern Nevada, pe 13 septembrie 1996, la varsta de 25 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.