Cantareata Dana Nalbaru i-a raspuns, printr-o postare pe blogul sau personal, unei femei care i-a reprosat pe ca "nu se ingrijeste, arata ca o servitoare", iar din aceasta cauza va fi parasita de sotul sau.

Mesajul fostei soliste HQ in care ii spune femeii respective ca "sub neingrijirea sa se afla foarte multa fericire si liniste" si ca face tot ce-i sta in puteri pentru familia sa, a facut inconjorul internetului, fiind redistribuit de peste 800 de utilizatori de Facebook.

Dana Nalbaru, fosta solista HQ si sotia actorului Dragos Bucur, i-a raspuns, printr-o postare pe blogul sau personal, unei femei care o acuza ca nu are grija de felul in care arata. Asta dupa ce artista a postat o fotografie in care nu era machiata.

"De ce nu ai grija de tine…??? pacat…..sa arati ca si cand ai fi o servitoare….DAR stiu servitoare care arata mai ingrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….si inca o mai fac….. INGRIJESTE-TE…. ca o sa te lase si sotul tau….si sa nu te miri….", este mesajul pe care l-a primit Dana Nalbaru de la o fana.

In replica, artista a spus ca ii place sa fie servitoare in casa ei, ca va renunta oricand la orele petrecute la salon, la intalnirile cu prietenele, la hainele asortate si la meseria pentru a fi aproape de copiii si sotul sau.

Articolul postat de Dana Nalbaru pe blogul sau se numeste "Te parasesc, iubito".

"Imi place sa fiu servitoare. Fac totul pentru copiii mei, sotul meu, familia mea si voi renunta oricand la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la intalnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea si aplauzele celorlalti ca sa fiu cu ei.", a incheiat solista Hi-Q.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.