Amber Heard i-a cerut fostului ei sot Johnny Depp sa dubleze sumele pe care actorul le plateste unor organizatii de caritate, ca parte a intelegerii la care partile au ajuns in urma divortului, informeaza BBC.

Amber Heard a promis, recent, ca va dona 7 milioane de dolari, o parte din banii obtinuti in urma divortului, in beneficiul a doua organizatii de caritate, care protejeaza femeile abuzate si copiii bolnavi.

Insa Johnny Depp a luat decizia a dona el insusi banii, direct, in loc sa ii ofere mai intai sotiei sale. Din acest motiv, Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp ca incearca sa reduca suma pe care trebuie sa i-o achite in realitate.

”Acum, el trebuie sa isi onoreze partea de intelegere si sa plateasca suma intreaga, donand 14 milioane de dolari in scopuri caritabile”, a spus Amber Heard.

Joi, Johnny Depp a anuntat ca a platit prima transa din suma originala de 7 milioane de dolari si ca a facut acest lucru ”in numele lui Amber Heard”.

Purtatoarea de cuvant a actritei a dat publicitatii o declaratie de presa: ”Amber Heard apreciaza noul interes manifestat de Johnny Depp in sprijinirea a doua dintre fundatiile ei de caritate preferate, ACLU (American Civil Liberties Union), care lupta contra violentei domestice, si Spitalul pentru copii din Los Angeles. Aceasta este o veste minunata si neasteptata”.

”Totusi, daca Johnny doreste sa schimbe termenii acordului de divort, atunci ne vedem nevoiti sa insistam asupra faptului ca el trebuie sa onoreze toata intelegerea si sa doneze de fapt 14 milioane de dolari in scopuri caritabile, o suma care, dupa luarea in calcul a taxelor si a impozitelor, este echivalenta cu obligatia lui de plata fata de Amber, care a fost stabilita la 7 milioane de dolari”.

”Ne vedem nevoiti sa insistam si asupra faptului ca intreaga suma trebuie sa fie platita imediat, nu esalonat si nu pe mai multi ani. Orice altceva va fi doar o incercare transparenta a avocatelor lui Johnny, Laura Wasser si Patti Glaser, de a reduce la jumatate suma reala pe care clientul lor trebuie sa o plateasca. Aceasta incercare este deghizata sub recent descoperita lui pasiune pentru organizatii de caritate pe care el nu le-a sprijinit niciodata in trecut”, a adaugat purtatoarea de cuvant a actritei americane.

Citeste si:
Oana Lis, luată la rost din cauza faptului că a cerut donații...
Oana Lis, luată la rost din...

Un purtator de cuvant al actorului Johnny Depp a confirmat la inceputul acestei saptamani ca actorul a platit deja celor doua organizatii de caritate prima rata din suma datorata in urma acordului de divort.

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de Amber Heard, care a declarat ca a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii lor relatii, scrie News.ro.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus actele pentru divort in luna mai si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului.

Cuplul, care a fost casatorit mai putin de 18 luni, a ajuns, recent, la un acord financiar privind divortul.

Johnny Depp s-a casatorit cu Amber Heard, la insistentele acesteia, spun apropiatii, pe 3 februarie 2015, dupa aproape trei ani de relatie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, nascuta in 1999, si Jack, nascut in 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despartit in 2012, dupa o relatie de 14 ani.

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.