Dupa ce Johnny Depp si Amber Heard in sfarsit au ajuns la o intelegere privind divortul, spunand ca niciunul nu a dorit sa ii faca rau fizic sau emotional celuilalt, actrita care va primi 7 milioane de dolari in urma despartirii a decis ce va face cu banii.

Amber Heard a anuntat spre suprinderea opiniei publice ca va dona banii obtinuti in urma divortului. Cele 7 milioane de dolari vor merge la Spitalul de Copii din Los Angeles, unde ea a lucrat ca voluntar in ultimii 10 ani, dar si catre o fundatie ce lupta pentru stoparea violentei impotriva femeilor, scrie b1.ro.

Actrita a declarat ca pentru ea banii au un singur rol, acela de a-i dona pentru a-i ajuta pe cei care nu se pot apara, noteaza elle.ro.

"Sper ca din aceasta experienta sa rezulte o schimbare pozitiva in viata oamenilor care au cea mai mare nevoie de acest lucru", a spus Heard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.