David Thornton, unul dintre directorii Paramount Pictures, a fost gasit mort pe malul raului Tree Lane, in apropierea casei sale din Valencia, iar autoritatile locale spun ca, aparent, este vorba despre o sinucidere, informeaza Deadline.com.

David Thornton, in varsta de 60 de ani, lucra pentru Paramount Pictures din 1998. El a murit din cauza unei rani la cap provocata de o arma de foc, care a fost gasita in apropiere locului in care a fost descoperit de trecatori trupul neinsufletit.

Anchetatorii au spus ca Thornton a murit miercuri.

”David era pasionat de munca lui, de colegi si de a face parte din Paramount”, a transmis un purtator de cuvant al studiourilor. ”Suntem intristati de vestea mortii lui si transmitem condoleante familiei”.

Absolvent al Pomona College, David Thornton a fost vicepresedinte al Landmark Entertainment Group, inainte de a se alatura echipei Paramount, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.