Actorul american David Huddleston, renumit pentru rolul personajului "Marele Lebowski" din filmul cult din anul 1998, a decedat pe 2 august, relateaza AP.

Actorul cunoscut si pentru rolul lui Mos Craciun din filmul din 1985 "Santa Claus: The Movie" a incetat din viata la varsta de 85 de ani, in Santa Fe, New Mexico, scrie descopera.ro.

Potrivit declaratiilor sotiei lui Huddleston, Sarah C. Koeppe, actorul s-a stins din viata in urma unor probleme cardiace si renale.

Actorul a mai jucat in seriale precum "Gunsmoke", "Judging Amy", ''The West Wing," ''Gilmore Girls", "Star Trek: The Next Generation" si "The Wonder Years", dar si in filme ca "Bad Company" sau ''Family Reunion", potrivit imdb.com.

A fost nominalizat la premiile Emmy pentru aparitia sa din "The Wonder Years".

Actorul Wilford Brimley a declarat ca Huddleston a fost "o fiinta umana minunata", adaugand ca a fost un om bun, cinstit si loial, noteaza BBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.