Adriana Vlad, vocea feminina de pe unul dintre albumele trupei BUG Mafia si parte a orchestrei emisiunii „Dansez pentru tine”, a anuntat ca familia ei se va mari cu inca un membru.

In luna iunie, Adriana Vlad s-a casatorit in cadrul unei ceremonii restranse, alaturi de familie si prietenii apropiati. Luna aceasta, Adriana le-a facut o surpriza placuta si neasteptata tuturor, anuntandu-i ca este insarcinata. Despre reactia celor apropiati, cantareata a spus ca acestia au fost extrem de fericiti pentru ea, in special parintii acesteia.

„Parintii sunt in extaz! Ma bucura si ma incarca si pe mine cu multa energie pozitiva. De abia asteapta sa-si cunoasca nepotelul sau nepoata! Inca nu stim ce va fi, am vrea sa asteptam pana la nastere ca sa stim cine va aparea in viata noastra. Toata lumea se bucura, iar noi, la randul nostru, ne bucuram sa fim inconjurati de oameni atat de minunati”, a declarat Adriana Vlad.

Adriana Vlad si-a anuntat prietenii de abia in a cincea luna de sarcina ca asteapta un copil, urmand sa nasca la sfarsitul lunii noiembrie. Despre sexul copilului, acesta inca nu se cunoaste, Adriana si sotul ei dorind sa afle doar la nastere.

„Faptul ca sunt insarcinata a fost una dintre cele mai minunate vesti pe care am primit-o vreodata, amandoi ne-am dorit un copil. De aceea, ne dorim sa fim surprinsi in privinta sexului. Cel mai important pentru noi este faptul ca este un copil sanatos, iar sarcina decurge usor”, a mai spus Adriana Vlad.

Potrivit unui comunicat remis 9am, chiar daca Adriana isi doreste sa fie luata pe neasteptate, aceasta a facut totusi o lista cu posibile nume atat pentru baieti, cat si pentru fetite, urmand sa se hotarasca in momentul in care copilul se va naste.

Despre viata profesionala, Adriana Vlad nu a luat inca pauza, va merge in concerte pana in luna septembrie si isi promoveaza in continuare noua melodie lansata anul acesta, „Noi”.

Adriana Vlad a intrat in atentia publicului in anul 2007 cand a fost aleasa sa fie vocea feminina de pe albumul „Viata Noastra Vol. 1” a trupei B.U.G Mafia. Impreuna au lansat doua single-uri, „Viata noastra” si „Pantelimonu' petrece”. Dupa 10 ani in care a facut parte din orchestra emisiunii „Dansez pentru tine”, a jucat rolul principal in musicalul „Rebecca” de la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si a castigat premiul intai la Festivalul Mamaia, Adriana Vlad si-a format propria trupa, Adriana Vlad Band. In anul 2016, Adriana a lansat primul single impreuna cu band-ul, „Noi”, pe care il promoveaza si in prezent.

Citeste si:
Sensy, însărcinată pentru prima dată. Cum le-a dat vestea fanilor...
Sensy, însărcinată pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.