Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, apare nud in cel mai recent videoclip al formatiei, ”Go Robot”, ale carui filmari au inceput miercuri, potrivit alternativenation.net.

In videoclip, solistul in varsta de 53 de ani apare complet dezbracat, vopsit in alb si, potrivit site-ului american, toti membrii formatiei urmeaza sa adopte acelasi look in ”Go Robot”.

Formatia americana Red Hot Chili Peppers a lansat albumul ”The Getaway”, pe 17 iunie, iar primul single a fost ”Dark Necessities”, care a aparut pe canalul de YouTube al trupei.

Grupul american Red Hot Chili Peppers a inregistrat cel de-al 11-lea material de studio in colaborare cu producatorul trupei Radiohead, Nigel Godrich, dar si cu producatorul si compozitorul Danger Mouse, informeaza News.ro.

Acesta este primul album Red Hot Chili Peppers care nu a fost produs de Rick Rubin.

Discul cuprinde piesele ”The Getaway”, ”Dark Necessities”, ”We Turn Red”, ”The Longest Wave”, ”Goodbye Angels”, ”Sick Love”, ”Go Robot”, ”Feasting on the Flowers”, ”Detroit”, ”This Ticonderoga”, ”Encore”, ”The Hunter” si ”Dreams of a Samurai”.

Precedentul album de studio al formatiei californiene s-a intitulat ”I'm With You” si a fost lansat in 2011.

Red Hot Chili Peppers este un grup rock american infiintat la Los Angeles in 1983. Stilul muzical al trupei californiene combina in principal elemente de rock si funk, cu influente punk, metal si rap. Grupul a castigat sapte premii Grammy si a lansat 11 albume de studio, care s-au vandut in peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.