Scandalul in care sunt implicati Johnny Depp si Amber Heard ia o noua turnura, dupa ce protagonistul din "Piratii din Caraibe" a depus documente legale pentru a-si proteja intimitatea, insistand ca actrita sa semneze acordul de confidentialitate propus de acesta, relateaza International Business Times.



Conform unui raport E! News, actorul in varsta de 53 de ani, a insistat ca nu va depune actele financiare in instanta inainte ca Heard sa semneze un acord de confidentialite care include o clauza de non-divulgare a informatiilor despre viata lor intima.

Insa, potrivit documentelor obtinute de TMZ, avocatul actorului, Laura Wesser a specificat faptul ca Amber si echipa sa au divulgat deja date despre viata intima a cuplului.

"Acest caz a fost extraordinar de mediatizat. Inca de la inceput au existat zilnic articole in presa interna si externa cu privire la aceasta procedura si viata partilor. Fiecare detaliu al acestei actiuni a fost povestit de mass-media si a devenit unul dintre cel mai puternic mediatizate divorturi celebre din memoria recenta".

Astfel, invocand aceste motive, echipa Depp a propus documentul de confidentialitate, pe care Heard a refuzat sa-l semneze: "Amber a refuzat in mod inexplicabil, sa semneze orice acord de a pastra confidentialitatea in aceasta actiune. Johnny a propus doua versiuni diferite ale unui acord de confidentialitate, si-a exprimat disponibilitatea de a lua in considerare revizuirile si / sau a unui acord alternativ elaborat la sfatul lui Amber", a mentionat raportul, citat de goss.ie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.