Autoritatile au arestat pana la 30 de persoane in timpul concertului Guns N' Roses sustinut sambata pe stadionul MetLife din New Jersey, relateaza BBC.

Politia din New Jersey a declarat pentru postul de local de radio NJ 105.1 ca cel putin 30 oameni au fost arestati pentru diverse infractiuni. Potrivit presei locale, acuzatiile au fost de posesie de droguri, comportament turbulent, iar o femeie se afla in custodia politiei pentru atac asupra unui politist, relateazaThe Hollywood Reporter.

Trupa rock a concertat pe stadionul american, cu un public de aproximativ 55.000 de oameni, ca parte a Turneului Not In This Lifetime.

Concertul i-a reunit pe vocalistul Axl Rose, chitaristul Slash si basistul Duff McKagan pentru prima oara in ultimii 20 de ani.

Din lineup-ul turneului fac parte si Dizzy Reed (clape), alaturi de trupa din 1990, si Richard Fortus (chitara), membru al grupului din 2001, noteaza europafm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.