Traficul rutier va fi restrictionat sambata in Capitala, pentru funeraliile actorului Radu Beligan. Restriciile vor fi incepand cu ora 14.00, pe traseul de deplasare a cortegiului funerar, respectiv de la Teatrul National "I.L. Caragiale" catre Cimitirul Bellu.

Actorul Radu Beligan va fi inmormantat sambata dupa-amiaza la Cimitrirul Bellu din Capitala, iar incepand cu ora 14.00 vor fi impuse restrictii de circulatie pe traseul deplasarii cortegiului funerar: Piata Universitatii - bulevardul I. C. Bratianu - Piata Unirii - bulevardul Dimitrie Cantemir - Calea Serban Voda - Piata Eroii Revolutiei - Cimitirul Bellu.

Pentru buna desfasurare a traficului rutier, Brigada Rutiera a Capitalei le recomanda soferilor sa se deplaseze cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati pe traseul de deplasare.

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus, vineri seara, la ora 20.00, la biserica Coltea din Capitala, pentru priveghi, iar sambata va fi asezat in foaierul Salii Mari a Teatrului National ”I.L.Caragiale”, intre orele 10.00 - 13.00, potrivit News.ro.

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, membru de onoare al Academiei Romane, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator.

Radu Beligan, maestru al teatrului romanesc, a carui longevitate artistica a fost recunoscuta si de reprezentantii Guinness World Records, a fost unul dintre cei mai apreciati artisti ai scenei teatrale nationale, ocupand, de asemenea, functiile de director al Teatrului de Comedie, intre anii 1961 si 1969, si al Teatrului National din Bucuresti (TNB), intre anii 1969 si 1990.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.