Actorul american Armand Assante a fost prezent la Bucuresti, in Centrul istoric, pentru filmarile la ”The Wanderers”, un thriller supernatural, in regia lui Dragos Buliga, in care interpreteaza un vanator de vampiri.

Joi, in ultima zi de filmare, Armand Assante a spus ca, dupa 16 ani, a regasit Romania total schimbata, o tara care are nevoie de o buna coordonare administrativa si politica, si unde cel mai mult il frapeaza linistea.

In timpul unei pauze de filmari, Armand Assante, imbracat in negru, purtand cizme si extensii de par, cu un aer grav, a povestit ca se simte minunat. ”Ma frapeaza linistea. Aveti peisaje extraordinare. In Transilvania, de exemplu. Dar aveti nevoie de o conducere buna”, au fost cuvintele actorului.

La pranz, Armand Assante a intrat la machiaj, a repetat cu partenerul sau Lior Ashkenazi prima secventa a filmului, care are loc intr-un bar american.

Pelicula ”The Wanderers” a fost filmata integral in Romania, timp de 26 de zile. ”Este filmat in intregime in Romania, in Dofteana, langa Slanic Moldova, in Transilvania, langa Sighisoara, la Biertan, si in Bucuresti, astazi fiind ultima zi”, a declarat Catalin Catoiu, unul dintre producatori.

”Dupa parerea mea, Assante este un actor extrem de interesant, pentru ca poate sa mearga de la un mafiot la un vanator de vampiri fara sa depuna foarte mult efort, pentru ca poate. In al doilea rand, Assante a mai lucrat in Romania, stiu ca-i place foarte mult, l-am vazut lucrand si mi s-a parut o alegere foarte buna”, a spus Catalin Catoiu pentru News.ro.

Armand Assante a fost prima alegere pentru rolul Louis, vanatorul de vampiri. ”Atunci cand a citi scenariul, i-a placut foarte mult si pentru noi a fost o mare bucurie ca a acceptat”.

”Am alergat destul de mult pentru locurile de filmare. Pe 19 iunie, au inceput filmarile si, de maine, va incepe post-productia. Filmul il vom vedea in primavara. Sunt foarte multe efecte speciale si este foarte mult de lucru, iar despre buget pot sa spun doar ca este unul mediu pentru Romania si este inca in lucru”, a completat producatorul.

Citeste si:
Agenți de pază din Centrul Vechi al Capitalei, reținuți pentru că...
Agenți de pază din Centrul...

Una dintre cele mai interesante intamplari de la filmari, a marturisit amuzat Catalin Catoiu, a fost cand unul dintre curiosii care au asistat la filmari a vazut un zombi machiat corespunzator, iar cand s-a intors i-a vazut capul pe masa.

Producatorii au declarat ca filmul, productie romaneasca, este dedicat pietei internationale.

”Scopul nostru principal a fost sa facem un film care sa poata castiga bani, care sa dea curaj investitorilor romani si straini, sa investeasca in industria cinematografica din Romania. Sunt foarte multe filme romanesti care iau premii la festivaluri internationale, cred ca acum este timpul sa facem pasul urmator sa incepem sa facem filme comerciale, care sa aduca oameni in cinematografe”, a mai spus Catoiu.

Thrillerul ii are in distributie, pe langa Armand Assante, pe Lior Askenazi, Raluca Aprodu, Razvan Vasilescu si actorii coreeni Bae Jungwa si Sun Hojae in rolurile principale.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Regizat de Dragos Buliga si bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, ”The Wanderers” este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vanator de fantome si vampiri din lume, care impreuna cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge intr-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povesti sangeroase petrecuta in castelul Zalesky. Ghid le este o romanca frumoasa care aspira la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) si care are in grija si o echipa de coreeni in cautarea unui subiect senzational pentru un reality show, scrie NEWS.ro.

In Transilvania, vanatorul de vampiri ajunge sa infrunte una dintre cele mai mari provocari ale vietii sale, in confruntarea cu un trecut care ii este familiar.

Distributia ii mai include pe actorii romani Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remes, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleont, dar si pe Branko Duric, un celebru actor si muzician bosniac, in rolul lui Igor.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

”The Wanderers” este un proiect romanesc independent realizat de o echipa internationala de producatori si investitori a carei productie a fost asigurata de catre compania Frame Film, cea care a realizat serialele ”Las Fierbinti” si ”Atletico Textila”.

Filmul reuneste o echipa de profesionisti in domeniu, imaginea fiind semnata de Serban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin (X-Men: Apocalypse 2016, Crimson Peak 2015), special make-up Edwina Voda, efectele speciale vizuale sunt asigurate de catre Felician Lepadatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de catre Luminita Lungu.

Cu peste 120 de filme in portofoliu, cu un premiu Emmy pentru rolul din miniseria ”Tv Gotti”, Armand Assante a intrat in istoria cinematografiei mondiale cu aparitii ca Ulise, in miniseria ”The Odyssey”, regizata de Andrei Konchalovsky si produsa de Francis Ford Coppola, in filmele lui Ridley Scott, ”American Gangster” si ”1492- Conquest of Paradise”, si ”Q and A”, in regia lui Sydney Lumet. ”The Wanderers” este a doua sa participare la o productie romaneasca, dupa ”California Dreamin’ (nesfarsit)” (2007), film regizat de Cristian Nemescu.

Citeste si:
Prețuri noul Volkswagen Tiguan în România: start de la 33.300 de euro
Prețuri noul Volkswagen...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.