Un volum de benzi desenate inspirat din videoclipurile trupei Slayer, intitulat ”Repentless Volume 1”, ”dur, violent si foarte intunecat”, potrivit membrilor grupului, va fi lansat pe piata in luna decembrie, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Trupa Slayer si casa ei de discuri, Nuclear Blast, s-au asociat cu editura de benzi desenate Dark Horse pentru a lansa o serie de trei volume de benzi desenate.

”Repentless Volume 1” este primul volum din aceasta serie si va fi lansat in ultima luna a acestui an.

Trupa Slayer a sustinut aceasta initiativa si a publicat pe conturile sale de pe retelele de socializare desenele care au fost alese pentru a fi tiparite pe copertile noului volum.

Desenele din ”Repentless Volume 1” sunt inspirate din videoclipurile realizate pentru doua dintre piesele trupei Slayer - ”Repentless” si ”You Against You”. Regizate de BJ McDonnell, ambele videoclipuri au ca personaj principal un barbat misterios, cu un ochi bandajat, care lupta impotriva unor monstri inspaimantatori, potrivit NEWS.ro.

Cele doua coperte desenate pentru noul volum de benzi desenate prezinta portretul tanarului din videoclipuri respectiv un schelet strapuns de tarusi.

Textele din noul volum ”Repentless Volume 1” au fost scrise de Jon Schlepp, iar ilustratiile au fost realizate de artistul Guiu Vilanova.

Slayer este o trupa americana de thrash metal, infiintata in Huntington Park, California, in 1981, de Tom Araya (bas si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe).

Albumele grupului Slayer, care, alaturi de Metallica, Anthrax si Megadeth reprezinta pionierii thrash-metalului, s-au vandut in peste 15 milioane de copii la nivel mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.