Actorul Tom Sizemore, care s-a remarcat in filme precum ”Salvati soldatul Ryan/ Saving Private Ryan” si ”Elicopter la pamant!/ Black Hawk Down” inainte de a fi condamnat in 2003 pentru agresarea fizica a fostei sale iubite Heidi Fleiss, a fost arestat, marti, sub suspiciunea de violenta domestica, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei din Los Angeles, citat de Reuters.

Arestarea actorului in varsta de 54 de ani s-a produs dupa o altercatie in care acesta a fost implicat in centrul orasului Los Angeles, care a lasat urmeze vizibile pe chipul victimei, a carei identitate nu a fost dezvaluita, a precizat Tony Im, purtator de cuvant al politiei locale.

Tom Sizemore a fost incarcerat, iar cautiunea lui a fost fixata la suma de 50.000 de dolari, potrivit documentelor oficiale.

In 2003, Tom Sizemore a fost condamnat pentru agresarea fizica a fostei sale iubite, Heidi Fleiss, una dintre cele mai cunoscute proprietare a unei retele de prostitutie de la Hollywood. Actorul a fost condamnat la sase luni de inchisoare. Dupa eliberare, Tom Sizemore a fost arestat de mai multe ori, din cauza unor fapte care au avut de fiecare data legatura cu consumul de droguri, informeaza NEWS.ro.

Starul american a devenit celebru gratie rolurilor interpretate in doua filme de razboi - temperamentalul sergent din ”Salvati Soldatul Ryan” (1988) si locotenent-colonelul cu un calm desavarsit pe linia frontului in pelicula ”Black Hawk Down” din 2001.

In ultimii ani, Tom Sizemore a interpretat cu precadere roluri secundare in numeroase seriale de televiziune, inclusiv in remake-ul serialului ”Hawaii Five-O”, in care a jucat un capitan de politie, in sezoanele difuzate in 2011 si 2012.

Tom Sizemore a fost distribuit si in serialul dramatic ”Shooter”. In acest show TV, in care Ryan Phillippe joaca rolul unui lunetist de exceptie, ar fi trebuit sa fie difuzat pe micile ecrane nord-american in vara acestui an.

Insa, in urma mai multor atacuri cu arma armata din Statele Unite, dintre care cel mai recent s-a produs duminica, in Baton Rouge, Louisiana, televiziunea USA Network a decis ca lansarea serialului ”Shooter” sa fie amanata pentru toamna acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.