Kim Kardashian, sotia lui Kanye West, a relansat ostilitatile dintre rapper si cantareata Taylor Swift, dupa ce a publicat pe retelele de socializare o inregistrare video care, potrivit spuselor sale, ar demonstra ca artista country-pop si-a dat acordul ca numele ei sa fie citat in cel mai recent videoclip al sotului ei, ”Famous”, care a generat deja numeroase polemici, informeaza Le Figaro.

Starleta Kim Kardashian a inregistrat o conversatie telefonica intre sotul ei si cantareata Taylor Swift si a publicat apoi inregistrarea pe reteaua de socializare Snapchat.

Taylor Swift a raspuns in felul urmator: ”Da, e un fel de compliment”. Rapperul pluseaza si adauga: ”E responsabilitatea mea de prieten sa te anunt in privinta unor astfel de lucruri. E minunat faptul ca tu ai reactionat atat de bine”.

Este oare Taylor Swift o mincinoasa? Stia ea in acel moment ca rapperul Kanye West urma sa adauge versul ”Am facut-o celebra pe aceasta tarfa” in acelasi cantec? - sunt doar cateva dintre jurnalistii din presa internationala.

Dupa difuzarea inregistrarii conversatiei telefonice, interpreta country-pop a trecut la atac si nu l-a menajat pe Kanye West in comentariile sale.

”Am ajuns in acel moment al vietii in care Kanye West inregistreaza o discutie de-a noastra in secret, iar Kim publica apoi inregistrarea pe internet”, a scris cantareata pe Twitter.

Artista americana a prezentat apoi, intr-un mesaj mai lung, propria versiune asupra faptelor: ”Am vrut sa il sustin pe Kanye la telefon, dar nu pot sa aprob un cantec pe care nu l-am auzit niciodata. Cand cineva ma descrie in mod fals ca pe o mincinoasa, in conditiile in care mie nu mi-a fost prezentata niciodata intreaga poveste, e vorba de defaimare”, potrivit NEWS.ro.

Taylor Swift, o artista care detine recordul de vizionari pe YouTube, nu vrea sa se opreasca aici. In prezent, ea analizeaza posibilitatea de a prezenta cazul in fata justitiei americane.

Citeste si:
Oana Pellea recunoaște că a ascultat melodia Macarena a Erikăi...
Oana Pellea recunoaște că a...

Potrivit site-ului TMZ.com, vedeta are in vedere consecintele pe care ar putea sa le genereze o plangere impotriva cuplului West-Kardashian. Potrivit legii aflate in vigoare in California, inregistrarea unei conversatii telefonice este interzisa, cu exceptia cazului in care interlocutorii se pun de acord asupra acestui lucru. Potrivit presei americane, cantareata nu stia ca era inregistrata.

In 2009, la gala MTV Video Music Awards, Taylor Swift si Kanye West au fost protagonistii unui alt incident care a tinut prima pagina a ziarelor din lumea intreaga. Atunci, rapperul a urcat pe scena si a intrerupt discursul de multumire pe care il sustinea Taylor Swift - desemnata castigatoare la categoria ”cel mai bun videoclip al unei cantarete” (pentru piesa ”You Belong with Me”) -, spunand ca acel trofeu ar fi trebuit sa revina cantaretei Beyonce.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Nascuta pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift s-a mutat la varsta de 14 ani in orasul Nashville, cu obiectivul declarat de a-si construi o cariera de succes in muzica country. Albumul de debut, intitulat ”Taylor Swift”, a fost lansat in 2006 si a devenit cea mai tanara compozitoare-interpreta a unui single care a ajuns pe primul loc in sectiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes rasunator, in special in Statele Unite, dar si pe plan mondial, dupa tranzitia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) si ”1989” (2014).

Renumita pentru piesele sale narative, inspirate din experiente personale, Taylor Swift a fost premiata in calitate de compozitoare de Nashville Songwriters Association si de Songwriters Hall of Fame, a castigat 10 premii Grammy, un Brit Award si un premiu Emmy. Albumele sale s-au vandut in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
Licitație pentru pantofii de sport ai rapperului Kanye West. Cât...
Licitație pentru pantofii de...

Kanye West, nascut pe 8 iunie 1977, este un rapper si producator muzical american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul in colaborare cu Jay Z -, care s-au vandut in peste 32 milioane de copii si au generat peste 100 milioane de descarcari digitale. Kanye West a castigat 21 premii Grammy.

Kim Kardashian, nascuta pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine platita din lume. In 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Damon Thomas, in perioada 2000 - 2004, si cu Kris Humphries, in perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a casatorit in 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, nascuta pe 15 iunie 2013, si Saint West, nascut pe 5 decembrie 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.