Cantareata R&B Rihanna si-a anulat concertul pe care urma sa il sustina vineri seara la Nisa, din cauza atentatului terorist comis in noaptea de joi spre vineri in acest oras francez, in urma caruia 84 de persoane au fost ucise si alte cateva zeci ranite, informeaza contactmusic.com.

Vedeta R&B, in varsta de 28 de ani, ar fi trebuit sa sustina un concert pe Allianz Stadium din Nisa, vineri seara, in cadrul turneului ei mondial, ”Anti World Tour”, dar a decis sa anuleze show-ul dupa aceasta tragedie, cauzata de soferul unui camion frigorific care a spulberat zeci de persoane care asistau pe Promenade des Anglais din Nisa la un foc de artificii cu ocazia zilei nationale a Frantei, informeaza NEWS.ro.

Rihanna se afla la Nisa in momentul in care s-a produs atacul, insa agentul ei de presa a confirmat pentru revista Billboard ca artista ”este sanatoasa si in siguranta”.

Christian Estrosi, primarul din Nisa, a confirmat si el pe Twitter faptul ca Rihanna si-a anulat show-ul. De asemenea, oficialul francez a dezvaluit ca Festivalul de Jazz din Nisa nu va mai avea loc in acest an si ca steagurile oficiale din oras au fost coborate in berna.

Pierre-Henry Brandet, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne din Franta, a dezvaluit ca soferul acelui camion frigorific a fost ”neutralizat” si ca nu au fost luati ostatici.

Atacul din Nisa s-a produs la doar cateva luni dupa un alt atac terorist comis in Franta, in timpul concertului sustinut de trupa Eagles of Death Metal in sala Bataclan din Paris, in noiembrie 2015, cand mai multi islamisti radicalizati au patruns in sala de concerte si au tras cu arme de foc asupra spectatorilor.

In plus fata de acele impuscaturi de la Bataclan, in urma carora 89 de persoane au fost ucise, trei sinucigasi s-au aruncat in aer in apropiere de stadionul principal din Paris, Stade de France. Alti atacatori au tras rafale de arma automata asupra clientilor mai multor baruri si cafenele din Paris.

Luna trecuta, in Statele Unite, un agent de securitate a ucis tot cu focuri de arma 49 de persoane intr-un atac terorist comis intr-un club gay, denumit Pulse, in orasul Orlando din statul american Florida.

Citeste si:
VIDEO Atentat într-o biserică din California. O persoană a murit
VIDEO Atentat într-o biserică...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.