Indragitul actor Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor vor face echipa la Vocea Romaniei Junior!

Cei doi prezentatori asteapta copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani si calitati vocale remarcabile sa urce pe scena si sa intoarca scaunele antrenorilor, INNA, Marius Moga si Andra. Mihai Bobonete va transmite telespectatorilor emotiile si bucuria noii generatii direct de pe scena, in timp ce Robert Tudor va fi alaturi de copii in culise.

”Iubesc copiii si abia astept sa fiu in mijlocul lor in primul sezon Vocea Romaniei Junior. Ne vom distra, vom rade mult si vom asculta cele mai bune voci ale noii generatii. Avem trei antrenori cu experienta, care ii vor ajuta pe cei mici sa mearga mai departe indiferent de rezultat si sa nu renunte la visul de a canta, iar eu si Robert vom fi alaturi de ei si le vom aduce romanilor un show de neuitat.”, a spus Mihai Bobonete. potrivit unui comunicat de presa al Pro TV, remis redactiei.

”Sunt bucuros sa prezint aceasta emisiune, care va intra in casele tuturor romanilor, alaturi de prietenul si nasul meu, Mihai Bobonete. Sa lucrez cu copiii este ceea ce iubesc sa fac. Stiu ca voi plange de bucurie si de uimire pentru acesti copii, care vor veni sa cante cu voci de inger. Astept cu nerabdare sa incepem filmarile si, daca cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu ii voi incanta pe toti cu numere de magie. Va fi o Vocea Romaniei Junior magica!”, a completat carismaticul Robert Tudor.

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai indragiti actori de comedie din Romania. Reuseste de fiecare data sa dea viata unor personaje memorabile, iar spectacolele de stand-up comedy si improvizatie sustinute de el au un succes rasunator atat in tara, cat si in strainatate.

Finalistul sezonului cinci Romanii au talent, Robert Tudor, i-a cucerit pe romani cu numerele sale complexe de magie, dar si cu umorul sau. Robert a fost pasionat de magie de mic, iar primul truc l-a facut la 7 ani. A muncit foarte mult pentru ca visul lui sa devina realitate, iar acum este apreciat pentru spectacolele sale dedicate atat copiilor, cat si adultilor, dar si pentru faptul ca interactioneaza de fiecare data cu publicul, fiind si actor de comedie.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Comedia si magia vor fi la carma primului sezon Vocea Romaniei Junior, iar cei doi prezentatori, Mihai Bobonete si Robert Tudor, sunt nerabdatori sa cunoasca copiii cu cele mai bune voci din tara si sa aduca distractia si emotia in casele romanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.