Artistul Carla’s Dreams va fi jurat, alaturi de Stefan Banica, Delia si Horia Brenciu in cel de-al saselea sezon al emisiunii ”X Factor”, care va fi difuzat in toamna de postul de televiziune Antena 1.

”Pornesc la drum in acest proiect fara sa imi setez anumite asteptari, vreau sa fiu surprins si sunt convins ca asa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de actiune, incerc sa fiu foarte deschis, dar in acelasi timp sa raman eu si sa reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmarit sezoanele trecute, cumva e greu sa eviti «X Factor» si am descoperit aici oameni care au demonstrat ca acest show te poate aduce in atentia publicului pe merit. Nu stiu sa spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar ca voi incerca sa fiu cat mai onest!”, a declarat Carla’s Dreams, potrivit Antena 1, citati de NEWS.ro.

Dintre ceilalti jurati, Delia este singura care ii cunoaste adevarata identitate a artistului Carla’s Dreams, cu care a avut numeroase colaborari. ”Am cantat de atatea ori si am petrecut atatea ore impreuna, incat a fost inevitabil! Cred ca vom avea un sezon plin de surprize si va fi un spectacol in sine tot ce se va intampla cu membrii juriului, sper sa fie si un soi de concurenta intre noi, pentru ca asa-i firesc. Si eu sunt foarte curioasa sa vad cum vor decurge lucrurile, stiu doar ca voi fi destul de ferma pe pozitie, dar in acelasi timp calma si linistita. Probabil ca voi fi un liant intre cei trei, voi fi din nou aducatoare de pace si de liniste”, a spus Delia.

Printre noutatile pe care le aduce noul sezon se numara si faptul ca anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 baieti, peste 24 de ani si Grupuri.

Etapa bootcampului va avea, de asemenea, modificari majore. Juratii vor putea apela la ”Scaunul de aur” - scurtatura care va duce un concurent direct in galele live ale show-ului.

Insa, pana a ajunge in bootcamp, concurentii vor avea nevoie de trei ”DA” la auditiile cu juriul, etapa ce anul acesta va avea loc intre 25 iulie si 9 august, in Bucuresti, la Palatul Copiilor.

In primul sezon al emisiunii, din anul 2011, juriul era format din Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sina. In cel de-al doilea si cel de-al treilea sezon, jurati au fost Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman, iar in cel de-al patrulea si cel de-al cincilea sezon, Deliei i s-au alaturat la masa juriului Horia Brenciu si Stefan Banica.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.