George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.

Ivascu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 09.50 si la intrare nu a vrut sa spuna in ce dosar a fost citat si in ce calitate a fost chemat de procurori.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca George Ivascu a fost citat in calitate de martor.

Declaratiile lui George Ivascu la iesirea de la audieri

George Ivascu a declarat marti, dupa ce a fost audiat la DNA, in calitate de martor, ca dosarul in care l-au citat procurorii anticoruptie nu are legatura cu activitatea lui la actor si director al Teatrului Metropolis, ci cu o persoana pe care a cunoscut-o, dar ca nu poate da alte informatii.

“In primul rand, nu are legatura cu mine ca actor, ca om , ca director al Teatrului Metropolis, ci cu o persoana pe care am cunoscut-o. Ce pot sa va spun este ca nu am dreptul sa va spun mai multe”, a spus George Ivascu, la iesirea de la DNA, unde a stat aproximativ o ora.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca George Ivascu a fost citat de procurorii DNA sa se prezinte pentru a fi audiat in calitate de martor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.