Joe Perry, legendarul chitarist al trupei Aerosmith, s-a prabusit pe scena, duminica seara, in timpul unui concert sustinut alaturi de colegii sai din trupa The Hollywoord Vampires, in Coney Island. Cantaretul a fost transportat de urgenta la spital.

Joe Perry in varsta de 65 de ani canta alaturi de actorul Johnny Depp si Alice Cooper intr-un concert sustinut de supergrupul The Hollywood Vampires, in Amfiteatrul Ford din Coney Island, Brooklyn. Aparent, chitaristului i s-a facut rau in jurul orei 9:30 p.m., noteaza mediafax.

Artistul a fost supus mai multor investigatii de sanatate, potrivit declaratiilor unui membru al Spitalului Coney Island.

De asemenea, Sujata Murthy, reprezentantul casei de discuri Hollywood Vampires, a declarat ca Perry este "in stare stabila si se odihneste".

Alice Cooper a postat la randul sau pe Twitter mesajul: "Multumim tuturor celor care au intrebat despre fratele nostru Joe Perry. El este stabil acum, cu familia si sub cea mai buna ingrijire ", scrie pagesix.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.