Noua formula Spice Girls se va numi GEM, dupa numele celor trei cantarete, Geri Halliwell, Mel B si Emma Bunton, acestea facand deja anuntul reunirii grupului, intr-un mesaj video difuzat pe internet, scrie The Independent.

"Ne-am tot gandit si credem ca avem cei mai buni fani din lume,” spune Mel B la inceputul filmarii, apoi apare mesajul lui Halliwell: "Ati fost langa noi timp de 20 de ani, si vrem sa va spunem ca va multumim din suflet.”

Bunton adauga: "Am avut momentele noastre bune si rele, dar voi ati fost mereu acolo,” iar in final, trio-ul promite o mare petrecere de sarbatorire in viitorul apropiat.

Pana acum nu au fost anuntate planurile oficiale ale grupului, insa tabloidele au aflat ca noul trio Spice Girls au facut deja o rezervare in Hyde Park pentru iulie anul viitor.

Melanie Jayne Chisholm sau Mel C pare inca indecisa daca sa se alature sau nu initiativei si a declarat: “Prefer sa fiu discreta. Exista intr-adevar multe discutii in curs. Acum insa sunt in studiourile de inregistrari, lucrez la noul meu album si ma concentrez doar asupra acestui lucru. Vom vedea apoi, pas cu pas."

Victoria Beckham, la randul ei, nu dorit sa dea un raspuns clar dar, conform unui reporter: “Victoria arata mult respect acelei perioade fantastice pe care au trait-o impreuna in trecut, insa acum se concentreaza asupra familiei sale si afacerii sale din domeniul modei.”

Cele cinci cantarete au aparut impreuna la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, unde au cantat melodiile “Wannabe” si “Spice Up Your Life”, scrie NEWS.ro.

Recent a aparut un remake “feminist” al celebrei lor piese, in care femeile sunt intrebate ce “vor cel mai mult si mai mult”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.