Actrita Winona Ryder, care a avut o relatie de trei ani la inceputul anilor 1990 cu Johnny Depp, a acordat recent un interviu in care i-a luat apararea fostului ei iubit, aflat in aceasta perioada in centrul unui scandal in care a fost acuzat de sotia lui actuala, Amber Heard, de comiterea unor agresiuni fizice.

Winona Ryder a declarat pentru Time Magazine ca Johnny Depp nu a avut niciodata un comportament abuziv fata de ea si considera ca acuzatiile care i-au fost aduse fostului ei partener de viata sunt ”de neimaginat”.

Amber Heard a depus actele de divort in luna mai, punand capat unui mariaj de 15 luni, dupa ce l-a acuzat pe sotul ei de comiterea unor abuzuri fizice si a obtinut un ordin de restrictie impotriva starului hollywoodian. Avocatii lui Johnny Depp au negat toate acuzatiile de agresiune si au acuzat-o la randul lor pe Amber Heard ca a mintit atunci cand a formulat acuzatiile respective si ca a facut acest lucru pentru a obtine avantaje financiare, scrie NEWS.ro.

Actrita Winona Ryder s-a declarat socata de acuzatiile de agresiune fizica aduse impotriva fostului ei logodnic Johnny Depp si a spus ca acesta este ”un barbat iubitor”.

Winona Ryder si Johnny Depp au fost logoditi timp de trei ani si, desi relatia lor s-a incheiat in 1993, actrita americana, ajunsa intre timp la varsta de 44 de ani, spune ca are doar amintiri placute legate de perioada petrecuta alaturi de Johnny Depp.

”Pot sa vorbesc doar din punctul meu de vedere, care este oricum diferit de tot ceea ce s-a spus in presa”, a declarat actrita americana in interviul acordat pentru Time Magazine. ”Nu a fost niciodata agresiv fata de mine. Nu m-a abuzat absolut niciodata si in niciun fel. Il cunosc doar ca pe un tip cu adevarat bun, iubitor, care este foarte protector fata de oamenii pe care ii iubeste”.

De asemenea, Winona Ryder s-a asigurat ca spusele sale nu sugereaza faptul ca Amber Heard ar fi mintit in acuzatiile sale, dar a recunoscut ca a fost surprinsa de declaratiile actualei sotii a starului hollywoodian.

Citeste si:
Sore iubește din nou după divorțul dureros! Primele imagini cu...
Sore iubește din nou după...

”Nu am fost acolo. Nu stiu ce s-a intamplat. Nu spun ca cineva minte. Spun doar ca pentru mine e dificil si suparator sa imi imaginez asa ceva. S-a intamplat in urma cu mult timp dar, totusi, am fost impreuna patru ani si a fost o relatie importanta pentru mine. Imaginati-va cum v-ati simti daca o persoana cu care ati avut o relatie in tinerete - eu aveam 17 ani cand l-am cunoscut - ar fi acuzata de asa ceva. E pur si simplu socant. Nu l-am vazut niciodata sa fie violent fata de cineva”, a spus Winona Ryder.

De asemenea, Winona Ryder spune ca gandul ca Johnny Depp ar putea sa abuzeze fizic pe cineva este ”de neimaginat”.

Winona Ryder si Johnny Depp au inceput o relatie in 1990, dupa ce s-au cunoscut la premiera unui film. S-au logodit cinci luni mai tarziu, iar relatia lor a durat patru ani. In timpul relatiei lor, Johnny Depp si-a tatuat ”Winona Forever” pe bratul drept, insa, dupa despartirea cuplului, a modificat tatuajul, care a devenit ”Wino Forever”.

Citeste si:
Vlad Prioteasa, fondator Gift Idea, ne povestește cum este...
Vlad Prioteasa, fondator Gift...

Winona Ryder nu este prima dintre fostele partenere de viata ale actorului Johnny Depp care au sarit in apararea starului dupa aparitia in presa a acuzatiilor de agresiune fizica.

Cantareata si actrita franceza Vanessa Paradis, cu care Johnny Depp a avut o relatie de 14 ani, mama copiilor sail, Lily-Rose, in varsta de 17 ani, si Jack, in varsta de 14 ani, a spus ca starul american este ”o persoana simtitoare si iubitoare”.

”Cred din toata inima ca aceste acuzatii recente sunt scandaloase. In toti acesti ani in care l-am cunoscut pe Johnny, el nu a fost niciodata agresiv fizic fata de mine si acuzatiile ce i-au fost aduse nu seamana absolut deloc cu barbatul alaturi de care am trait 14 ani minunati”, a spus Vanessa Paradis.

Declaratia vedetei franceze au rezonat cu cele facute de prima sotie a actorului, Lori Anne Allison, care i-a luat si ea apararea celebrului artist. Lori Anne, care a fost casatorita cu Johnny Depp in perioada 1983-1985, a spus si ea ca nu a fost niciodata abuzata fizic de catre celebrul actor si ca nu l-a vazut niciodata pe acesta strigand sau tipand la cineva.

Citeste si:
Daniel Pavel a răbfunit. Concurenții au reușit să-l scoată din...
Daniel Pavel a răbfunit....

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus in luna mai actele prin care a cerut divortul de Johnny Depp, in varsta de 52 de ani, pe care l-a acuzat de violenta conjugala si impotriva caruia a obtinut un ordin judecatoresc care ii interzice starului francizei ”Piratii din Caraibe” sa o contacteze.

De asemenea, ea a depus si o plangere la Politia din Los Angeles in care a evocat ”anii de violente fizice si psihologice” suferite din partea sotului ei, Johnny Depp.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a prezentat ca dovada o fotografie ce o prezinta cu un ochi invinetit si a spus ca sotul ei este ”un agresor in serie”, care a lovit-o cu telefonul mobil in zona fetei, pe 21 mai, in timpul unei dispute conjugale. De asemenea, Amber Heard a spus starul american a facut-o ”sa se teama pentru viata ei”.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

In documentele depuse la tribunal, actrita vorbeste despre mai multe presupuse abuzuri fizice comise de Johnny Depp, al carui comportament ar fi fost determinat de ”un ciclu de abuzuri de substante ilicite si violenta”.

Pe langa alte presupuse acte de agresiune fizica - comise in 22 aprilie 2016, 21 mai 2016, martie 2015 si decembrie 2015 - Amber Heard a relatat si o alta altercatie, in timpul careia Johnny Depp ”aproape a sugrumat-o”.

Ambear Heard considera ca starul hollywoodian ”sufera de alcoolism si dependenta de droguri”.

Amber Heard a solicitat instantei sa ii acorde dreptul de a beneficia de pensie alimentara de 50.000 de dolari pe luna de la sotul ei, insa starul hollywoodian a depus la tribunal, pe 26 mai, un document prin care a cerut judecatorului sa respinga solicitarea sotiei sale.

Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut in 2011 in timpul filmarilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”.

Relatia lor a inceput dupa ce Johnny Depp s-a despartit de partenera lui de viata, actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis. Depp si Paradis au impreuna doi copii - Lily-Rose, nascuta in 1999, si Jack, nascut in 2002.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. De atunci, artistul american a dorit sa se desprinda de imaginea de june-prim si s-a consacrat interpretarii unor personaje originale si chiar excentrice, precum Edward din ”Edward Maini-de-foarfece”, Raoul Duke din ”Spaima si scarba in Las Vegas”, Ichabod Crane din ”Legenda calaretului fara cap”, Jack Sparrow din franciza ”Piratii din Caraibe”, Palarierul cel nebun din ”Alice in Tara Minunilor” si Barnabas din ”Umbre intunecate”. A interpretat si personaje inspirate din realitate, precum Ed Wood in filmul cu acelasi titlu, Joseph D. Pistone in ”Donnie Brasco”, George Jung in ”Visul alb” si John Dillinger in ”Inamicii publici”. A interpretat si rolul amerindianului Tonto in ”Legenda calaretului singuratic”. La inceputul anilor 1990 a inceput sa colaboreze cu cel care a devenit regizorul sau fetis, Tim Burton, care ii este si un foarte bun prieten, alaturi de care a turnat opt filme.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur.

Winona Ryder, nascuta pe 29 octombrie 1971, este o actrita americana care a cunoscut celebritatea la o varsta frageda, in anii 1990, datorita rolurilor interpretate in filme precum ”Scoala tinerilor asasini/ Heathers”, ”Viata de stafie/ Beetlejuice”, ”Sirene/ Mermaids”, ”Edward Maini-de-foarfece/ Edward Scissorhands” si ”Dracula”. Dupa o serie de roluri in alte pelicule importante, precum ”The House of the Spirits/ Casa spiritelor”, ”Varsta inocentei/ The Age of Innocence”, ”Fiicele doctorului March/ Little Women” si ”Alien: Renasterea/ Alien: Resurrection”, actrita americana a impresionat inca o data cu rolul din pelicula ”Tinerete furata/ Girl, Interrupted” si cu cel interpretat in lungmetrajul ”Lebada neagra/ Black Swan”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.