Taylor Swift, Donald Trump, Kim Kardashian, Rihanna, Bill Cosby, George Bush, Chris Brown, Amber Rose, Ray J si Caitlyn Jenner sunt alaturi de Kanye West intr-o ipostaza intima, iar povestea este incredibila.

Noul videoclip exclusiv Tidal lansat de Kanye West pentru piesa Famous starneste cele mai interesante reactii in mediul online.

Scena expusa de Kanye in noul sau videoclip a fost imaginata prima oara de pictorul american Vincent Desiderios, care l-a inspirat pe artist pentru aceasta pelicula. Aproape un scenariu complet nud, care pare desprins dintr-o orgie fara cusur, videoclipul este un material pe care nu multi il inteleg.

Initial poate va intrebati de ce ar face cineva asa ceva, dar raspunsul este foarte simplu: pentru bani. Datorita continutului pe care videoclipul il prezinta, Kanye West va domina cautarile pe internet, se va afla in orice discutie care are ca tema muzica si va starni un val de reactii ce va putea fi cu greu oprit. Este o miscare de PR geniala, iar asta nu va face decat sa-i creasca veniturile, el producand de fapt material de scandal si nimic care sa rezoneze macar a muzica.

In plus, colaborarea exclusiva cu Tidal ii va conferi avantaje atat lui cat si prietenului sau, Jay-Z. Aceeasi metoda a fost abordata si de Beyonce cu piesa Lemonade, aceasta fiind lansata tot in exclusivitate pentru Tidal cu o tema sensibila care starnit o stare de indignare in randul tabloidelor cu privire la relatia dintre Jay-Z si Beyonce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.