Anul 2016 a fost plin de surprize pentru industria muzicii, insa cea mai suprinzatoare veste a fost adusa de cei de la Guns`n`Roses.

Dupa ce un scenariu de neimaginat pentru fanii muzicii a avut loc atunci cand Axl Rose s-a alaturat formatiei AC/DC, acum o noua veste creeaza valva pe scena muzicala internationala.

Intr-un anunt complet neasteptat, cei de la Guns`n`Roses au declarat o colaborare cel putin ciudata pentru fanii rockului, insa de inteles pentru cei care apreciaza muzica electronica (DnB, dubstep): Skrillex va mixa in deschiderea concertului si pe scena alaturi de bine-cunoscuta trupa americana de rock in Texas, Houston pe data de 5 august.

Show-ul se anunta a fi incendiar, insa feedback-ul oferit de fani nu a fost chiar cel mai bun, unele site-uri cerandu-si scuze atunci cand au anuntat aceasta colaborare inedita, iar mai multi fani le-au cerut celor de la Guns`n`Roses sa reconsidere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.