Rockerul american Meat Loaf si-a pierdut cunostinta pe scena, joi seara, in timpul unui concert pe care l-a sustinut in orasul canadian Edmonton, la cateva zile dupa ce amanase un alt show, din motive medicale, potrivit mai multor articole si inregistrari video publicate pe retelele de socializare, informeaza Reuters.

Artistul, in varsta de 68 de ani, a scapat microfonul din mana si s-a prabusit pe scena de la Jubilee Auditorium din Edmonton in timp ce interpreta hitul sau din 1993 ”I'd Do Anything for Love”, potrivit unor imagini si inregistrari video publicate pe Twitter.

Muzicienii de pe scena i-au sarit imediat in ajutor si muzica s-a oprit, precizeaza BBC.

Medicii de la serviciile de urgente au venit in scurt timp la fata locului, afirma cotidianul Edmonton Journal.

Un purtator de cuvant de la Alberta Health Services a confirmat ca un pacient a fost transportat din Jubilee Auditorium intr-un spital din apropiere, precizeaza BBC.

Starea de sanatate a artistului nu este in prezent cunoscuta, iar autoritatile din Edmonton nu au facut deocamdata declaratii oficiale pe aceasta tema.

Meat Loaf amanase un concert pe care urma sa il sustina in Calgary, luni, din motive medicale, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistului.

Rockerul american, al carui nume real este Marvin Lee Aday, s-a retras dintr-un concert din Marea Britanie cu doar cateva ore inainte de a urca pe scena, tot din motive medicale, in anul 2013.

Meat Loaf si-a amanat turneul european in 2007, dupa ce a fost diagnosticat cu un chist pe coardele vocale, informeaza News.ro.

In 2011, a oferit din nou motive de ingrijorare fanilor sai, dupa ce a lesinat pe scena. Ulterior, artistul a pus acel incident pe seama unor contuzii mai vechi si a complicatiilor medicale provocate de astm.

In 2012, cantaretul american a suportat o interventie de inlocuire a rotulei.

Meat Loaf, nascut pe 27 septembrie 1947, este un cantaret rock si actor american. Albumul sau ”Bat Out Of Hell”, lansat in 1977, este unul dintre cele mai bine vandute materiale discografice din toate timpurile, cu peste 43 de milioane de copii vandute pe plan mondial. Acelasi disc continua sa se vanda in 200.000 de copii in fiecare an, la aproape 40 de ani dupa lansare.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Albumele sale, printre care se remarca trilogia ”Bat Out of Hell”, ”Bat Out of Hell II: Back into Hell” si ”Bat Out of Hell III: The Monster is Loose”, s-au vandut in peste 80 de milioane de copii. Unul dintre cele mai cunoscute cantece din repertoriul sau este ” "I'd Do Anything for Love”, pentru care rockerul american a fost recompensat cu un premiu Grammy.

Meat Loaf a jucat si in cateva filme de succes, precum ”The Rocky Horror Picture Show” (1975), ”Fight Club” (1999) si ”The 51st State” (2002). A aparut si in cateva seriale TV - ”Monk”, ”Glee”, ”South Park”, ”Dr. House” si ”Tales from the Crypt”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.