Rapperul Lil Wayne a suferit doua crize epileptice, luni, dar se afla in stare stabila, a declarat agentul de presa al artistului, dupa ce presa internationala a publicat o serie de articole care anuntau ca avionul starului american a fost nevoit sa efectueze din aceasta cauza doua aterizari de urgenta in Omaha, cel mai mare oras din statul american Nebraska.

Incidentul s-a produs la trei ani dupa ce Lil Wayne a petrecut mai multe zile intr-o clinica din Los Angeles, la scurt timp dupa ce a dezvaluit intr-un interviu acordat postului de radio Power 106 ca sufera de epilepsie si este predispus la astfel de crize.

Derek Sherron, agentul de presa al cantaretului, a dezvaluit ca Lil Wayne a suferit intr-adevar doua crize epileptice minore, luni.

”Sub supravegherea medicilor sai, se afla acum in stare stabila si are o stare de spirit buna. Le multumeste fanilor pentru sprijinul, rugaciunile si urarile lor”, a declarat Derek Sherron.

Site-ul TMZ.com afirma ca rapperul a suferit o criza epileptica in timp ce se afla la bordul avionului sau privat si ca pilotul aeronavei a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta in Omaha. Apoi, dupa ce avionul a decolat din nou, Lil Wayne a suferit o noua criza epileptica, iar avionul a aterizat din nou in regim de urgenta, tot in Omaha, potrivit News.ro.

KETV, un post de televiziune din Omaha, a prezentat pe site-ul sau imagini video care aratau un grup de paramedici preluand pe targa o persoana dintr-un avion si transportand-o apoi intr-o ambulanta.

Acelasi post de televiziune afirma ca Lil Wayne, al carui nume real este Dwayne Michael Carter Jr., a fost transportat la CHI Health Creighton University Medical Center.

Reprezentantii clinicii si agentul de presa al artistului au refuzat sa ofere alte detalii in aceasta chestiune.

Rapperul Lil Wayne, originar din New Orleans, si-a inceput cariera la varsta de noua ani si a devenit cel mai tanar artist care a semnat un contract cu casa de discuri Cash Money Records.

Lil Wayne, in varsta de 33 de ani, a devenit unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din lume intr-o cariera de doua decenii. Rapperul a castigat patru premii Grammy, iar albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
De ce a întors Tavi Colen un avion la sol: Am întrebat dacă am murit
De ce a întors Tavi Colen un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.