Adela Popescu, frumoasa prezentatoare de la Vorbeste lumea, a nascut un baietel sanatos, de nota 10, chiar in seara meciului Romania – Franta, din deschiderea Campionatului European de Fotbal. Adela a acordat un interviu in exclusivitate colegilor de la Vorbeste lumea, in care a marturisit razand ca a asteptat sa se termine meciul, inainte de a merge la spital, deoarece durerile nu erau inca foarte mari.
Adela a declarat, dupa nastere: „E ceva unic, indiferent ce vezi in filme sau citesti in carti. In clipa in care bebelusul apare dupa acel efort sustinut, cel putin pentru mine asa a fost, e ca o explozie, e ca si cum ai ajuns la Nirvana. Sigur ca e fericire in prima clipa, dupa care incep grijile. Eu eram pe masa si le spuneam: Aveti grija de el!, dar l-am auzit plangand si m-am linistit. Apoi, mi l-au pus pe piept imediat si l-am iubit! Am plans si inainte si dupa. Ma intreaba lumea cu cine seamana, dar eu vad doar iubire!”, se arata intr-un comunicat de presa al Pro TV, remis redactiei.

Telespectatorii sunt invitati, de luni pana vineri, de la 11:30 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00, alaturi de Cove si invitatii sai speciali, pentru a afla despre ce Vorbeste lumea, dar si cum se descurca Adela in rolul de mamica, numai la PRO TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.