Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, care a fost antrenorul cantaretei americane Christina Grimmie in cel de-al saselea sezon al competitiei muzicale a transmis un mesaj emotionant la aflarea vestii tragice.

Inainte de a se sti concret daca cantareata cu origini romanesti va supravietui atacului, dupa concertul din Florida in care Christina Grimmie a fost impuscata, in timp ce oferea autografe, de un barbat, antrenorul cantaretei la concursul "The Voice" a postat un mesaj emotionant, scrie perezhilton.com.

"Sunt trist, socat si confuz. Te iubim atat de mult Grimmie. Cu totii se roaga tare pentru a putea trece prin asta ... acest lucru pur si simplu nu este corect".

Conform mediafax, sambata, in momentul in care a aflat devastatoarea veste despre moartea Christinei, solistul trupei Maroon 5 a postat un mesaj pe Facebook: "Eu si Behati suntem devastati si cu inima franta de moartea lui Christina Grimmie. Inima noastra este alaturi de familia ei. Christina avea un talent natural care se intalneste atat de rar. A plecat dintre noi prea devreme. Acesta este un alt gest fara sens, de extrema violenta. Sunt uimit si confuz de modul in care aceste lucruri inadmisibile continua sa se petreaca in lumea noastra".

Potrivit autoritatilor, cantareata a fost impuscata, vineri, in jurul orei locale 22.45, la The Plaza Live in Orlando. Atacatorul, al carui nume nu a fost facut cunoscut, avea asupra sa doua arme. Investigatiile continua.

In 2014, Christina Grimmie a incheiat pe locul al treilea sezonul al saselea al emisiunii-concurs ”The Voice”, difuzat de postul NBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.